Zvezda Granda doživela porodičnu dramu DAN PRED SVADBU! (FOTO)

Pevačica koja se danas udaje pretrpela je juče pravi šok

  • 10

Zvezda Granda Andreana Čekić je juče, dan uoči svadbe sa svojim klavijaturistom Ivanom Miladinovićem, doživela veliku porodičnu dramu.

Organizovana je prava potera za Andreaninom bakom, koja se izgubila u Beogradu. Ova situacija zabrinula je pevačicu i njenog budućeg supruga, ali i Andreaninu majku Sonju, koja je trebalo da svoju mamu dočeka na autobuskoj stanici.

- Moja baka je prava diva. Ona je mislila da će čitava svita da je sačeka, a kako nije videla gomilu ljudi da dolazi prema njoj, sela je u taksi, s namerom da dođe sama do mene - priča Andreana za Alo.

Pevačica je nastavila:

- Nije, međutim, znala adresu, pa je zamolila taksistu da je odveze u neku obližnju kafanu. Moj Ivan je nekako uspeo da stupi u kontakt sa taksistom, i pronađe babu baš tamo gde ju je on ostavio.

Printskrin: Youtube/Andreana Čekić Printskrin: Youtube/Andreana Čekić

- Ona je, sva raspoložena, već počela da slavi, drmnula je koju čašicu jakog pića, a to što je mi tražimo ceo dan - koga briga. Ma, samo neka je veselo. Bitno je da smo mi baku pronašli - završila je Andreana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA