Karleuša takmičarki rekla: "Prava si smaračica", a Ivana joj odgovorila NIKAD BOLJE! (VIDEO)

Ivana Munđa je izabrala "pogrešnu" pesmu, prema mišljenju Jelene Karleuše, čiji su komentari izazvali haos u "Zvezdama Granda"

  • 53

Takmičarke Sandra Rešić i Ivana Munđa izazvale su pravi haos u emisiji "Zvezde Granda" na TV Prva, budući da je zbog njihovog nastupa došlo do nesuglasica u žiriju, a najburnije je reagovala Jelena Karleuša

BOMBAAA: Karleuša ima novu frizuru, ali zbog ove seksi haljinice nećete to ni primetiti! (FOTO)

Sandra se predstavila pesmama "Sama i nervozna" i "Ti si taj što luduje", dok su Ivanin izbor bile numere "Izgrejala sjajna mesečina" i "Budi tu kraj mene".

- Nemoj više nikad da pevaš etno muziku, jer si prava smaračica, to nikoga ne zanima - rekla je Jelena Ivani, sa čim se nimalo nije složio ostatak žirija, pogotovo Aca Lukas, kao i sama takmičarka.

- Izvinite, ali ja ću sama da biram pesme koje ću da pevam - odgovorila je Ivana Karleuši, čime je uspela da je iznervira, ali ne zadugo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Esko

    8. maj 2016 | 15:48

    JK najbolje zna kako je to kada nekoga/celu naciju/smaraš svojim selfijima,golim dup..om,foto-šopom, nekulturom...

  • Ljupce

    8. maj 2016 | 15:57

    Pa ja se secam ove Jelene Karleuse kad je pocela da peva strasno em sto nije znala da peva em sto je nosila neke jadne minice ravna ko daska ,da joj Divna nije keva pevala bi pod satorom na vasarima,.Sad vredja ovu jadnu decu a sve pevaju bolje od nje .

  • Mare

    8. maj 2016 | 15:55

    Bravo devojko! Spusti na zemlju tu osobu. Ona tebe kritikuje a pojima nema sa pevanjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA