OGROMAN DUG: Zmaj otkrio koliko para mora da mu isplati TV "Happy" da bi se vratio u "Parove"!

- Ako ga vrate protiv njegove volje, podneću tužbu i krivičnu prijavu zbog zlostavljanja, jer ono što se Zmaju događa se ne može drugačije okarakterisati - rekao je Ilijin advokat Duško Tomić

  • 9

Trenutno vlada opšta konfuzija da li će se Zmaj večeras vratiti u "Parove" kako najavljuje televizija "Happy", jer Grahovac je za Telegraf potvrdio da od toga nema ništa! Jasno je da su najveći kamen spoticanja neisplaćeni honorari, i Ilija tvrdi da mu TV "Happy" duguje čak 100.000 evra!

ZMAJEVA DRAMA U BEOGRADU: Prevarili su me i zatvorili, ni mrtav se večeras ne vraćam u "Parove"!

U dramatičnoj ispovesti Grahovac je ispričao da je navodno zatvoren u jednom beogradskom hotelu kao i da čelnici televizije "Happy" na silu žele da ga večeras vrate u rijaliti.

Zmajev advokat Duško Tomić objašnjava šta će preduzeti ukoliko Ilija zaista bude primoran da ponovo uđe u "Parove". 

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Ako ga vrate protiv njegove volje, podneću tužbu i krivičnu prijavu zbog zlostavljanja, jer ono što se Zmaju događa se ne može drugačije okarakterisati. Bez obzira kakav ugovor Zmaj ima sa TV "Happy", usled više sile, odnosno smrtnog slučaja (pogibije Ilijinog brata Rajka, prim. aut), taj ugovor se prekida. Rekao sam i Milomiru Mariću da je Zmaj bolestan i da mu je zdravlje ugroženo, i da nikako ne bi smeo da se ponovo izlaže stresu u rijalitiju. Krše se njegova ljudska prava jer Ustav garantuje pravo na život i zdravlje - izjavio je Tomić za Telegraf i napomenuo da je Grahovac godinu i dva meseca u rijalitijima i da mu nisu isplaćeni honorari ni za "Parove" ni za "Maldive".

- Zmaj mi je rekao da je dobio samo hiljadu dolara, kao i da mu produkcija duguje oko 100.000 evra - zaključio je Tomić.

Printskrin: Telegraf.rs TV Printskrin: Telegraf.rs TV

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    10. maj 2016 | 18:28

    Od Peconija da uzmeš pare...pa Zmaju stvarno, ali ono ZAISTA stvarno nisi...

  • Milkica sekulic

    10. maj 2016 | 18:30

    Pa ljudi sve ovo je prevrsilo svaku meru, cime je to gospodin zaradio tolike hiljade eura,to nigde nema,u Srbiji se razbacujete evrima a znamo svi kakva je situacija, bolje bi bilo da se jao svugde u svetu veliki deo tog novca javno pokloni nekoj zstanovi gde je to potrebno a ne ovo!!! Svaja cast svima,ali ovo sve je prevrsilo zaista svaku meru!

  • Bilo je extra

    10. maj 2016 | 19:21

    Hilada cega seljacina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA