≫ 

ZMAJEVA DRAMA U BEOGRADU: Prevarili su me i zatvorili, ni mrtav se večeras ne vraćam u "Parove"!

- Na prevaru su me doveli u Beograd, obećali su mi da će mi isplatiti novac koji mi duguju za "Parove" i "Maldive"... ali to je bila laž. Od tada sam ovde zatvoren, ne daju mi da izađem napolje - rekao je Zmaj za Telegraf

  • 17

Iako se na televiziji "Happy" za večeras u 21 sat najavljuje povratak Zmaja u "Parove", daleko od kamera, u Beogradu se danas odvija prava drama. Kako je Ilija izjavio za Telegraf, on je na prevaru doveden u Beograd, i kako ističe "ni mrtav se ne vraća u rijaliti" dok mu ljudi iz produkcije ne isplate honorar koji mu duguju i omoguće bar još sedam dana da ožali svog brata Rajka koji je preminuo prošle nedelje.

OGROMAN DUG: Zmaj otkrio koliko para mora da mu isplati TV "Happy" da bi se vratio u "Parove"!

PSOVAO PRED SVEŠTENICIMA: Ovo je ceo Zmajev govor BEZ CENZURE! (VIDEO)

- Drže me zatvorenog u hotelu... Na prevaru su me doveli u Beograd, obećali su mi da će mi isplatiti novac koji mi duguju za "Parove" i "Maldive"... ali to je bila laž. U 10 sati jutros je trebalo da razgovaram sa vlasnikom TV "Happy" Predragom Rankovićem Peconijem i Milomirom Marićem, da se dogovorimo oko prebacivanja para na moj račun, međutim, ni od toga ništa nije bilo. Od tada sam ovde zatvoren - priča uzrujani Zmaj i otkriva šta je tražio od čelnika TV "Happy".

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Od njih sam samo tražio i da mi omoguće dodatnih sedam dana da dostojanstveno ožalim brata Rajka, da se odmorim i obezbedim imanje u Šipovu, ali nisu ispoštovali nijedan moj uslov. Niko od njih mi se ne javlja, ja sam ovde kao zatvorenik... I poručujem im da se večeras ni živ ni mrtav ne vraćam u "Parove" - izjavio je Ilija.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Takođe, Grahovac je objasnio da mu je imanje u Šipovu pokradeno, i da mu je novac neophodan. Uzrujani Zmaj je još jednom ponovio da je ljut zato što je prevaren, kao i da nogom neće kročiti na televiziju "Happy" dok se ne ispune njegovi zahtevi.

- Ne znam zašto mi ne daju pare sahranim brata! Moje pare su u "Happy" televiziji... Nemam više poverenja u njih, ništa im ne verujem - zaključio je Zmaj.

Foto: Tv Happy Foto: Tv Happy

Sa druge strane, Zmajev advokat Duško Tomić kaže da mu je Ilija kroz suze rekao da je kidnapovan.

- Nedopustivo je da se ovako krše Ilijina prava... Pa čak i ono hrišćansko da mu se omogući 45 dana da ožali brata Rajka. I šta, on sada treba da se veseli izabavlja naciju, a još je u žalosti! Strašno! U njegovom slučaju su prekršeni i božji i zemaljski zakoni - objasnio je Tomić za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA