≫ 

UZVRATILA UDARAC: Evo šta je Cecina ćerka poručila svima koji ismevaju njen 18. rođendan na Fejsbuku!

Grupa "Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo" vrtoglavo raste i do sada ima više od 182.000 članova, a tim povodom oglasila se i buduća slavljenica

Foto: Instagram/raznatovicanastasija, Facebook/Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo Foto: Instagram/raznatovicanastasija, Facebook/Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo

Nakon što je folk zvezda Ceca Ražnatović prokomentarisala ismevanje proslave punoletstva njene ćerke Anastasije Ražnatović, koja će 25. maja napuniti 18 godina, a čiju rođendansku žurku mnogi nazivaju žurkom godine, ovim povodom oglasila se i slavljenica.

Ovako je Ceca prokomentarisala ismevanje Anastasijinog 18. rođendana na Fejsbuku!

Ovako je Cecina ćerka odgovorila na prozivke Arkanovog sina! (FOTO)

Naime, Anastasijin rođendan je glavna tema poslednjih dana i grupa na Fejsbuku pod imenom "Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo" svakodnevno raste. Do ovog trenutka ima 182.000 članova, a povodom ove šale oglasile su se prvo Ceca, a potom i buduća osamnaestogodišnjakinja.

Foto: Facebook/Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo Foto: Facebook/Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo

BG NA VODI ANASTASIJA SE RODI: Fejsbuk bukvalno gori zbog Anastasijinog 18. rođendana! (FOTO)

- Ljudi se smeju, zabavljaju, meni je čak drago. Ako je njima lepo i meni je! Ima naravno i neumesnih šala i komentara koji zaista nisu na mestu, pogotovo jer se radi o 18. rođendanu, ali Bože moj, to ne znači da ću se sada zatvoriti u sobu i plakati, jer se neko trudi da me povredi - rekla je Anastasija i dodala:

- Umem da prihvatim šalu na svoj račun, sve dok postoje neke granice. Smatram da nije u redu da se uključuju vulgarni komentari, osude i pominjanje mog oca u negativnom kontekstu.

Foto: Instagram/raznatovic_anastasija Foto: Instagram/raznatovic_anastasija

- To nije ljudski, jer moj tata nije živ i nebitno da li sam ja u pitanju ili neka druga osoba, ružno je. Ali dobro, svako ima pravo da radi šta god hoće, ja tu ne mogu ništa. Ako ih to zadovoljava i ispunjava na bilo koji način, samo napred - završila je Cecina ćerka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    19. maj 2016 | 11:46

    Opet ova mala kako neshvata da je nebitna i nevazna licnost... Svaki dan se slave 18 rodjendani i nikom nista koje je ona i po cemu je vaznija od ostale dece?

  • draleRS

    19. maj 2016 | 11:30

    kad sa 18 izgledas kao da imas 30 kako ces tek da izgledas kad stvarno budes imala toliko

  • bubamara

    19. maj 2016 | 11:45

    Ma bas tebe briga sto meni nece biti plata do tada pa necu doci.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA