EVO ŠTA ĆE CECINA ĆERKA URADITI S PARAMA OD ROĐENDANA: Šta će sada reći svi koji je ismevaju?! (FOTO)

Anastasija Ražnatović će večeras sigurno dobiti veliku sumu novca na poklon, a već je odlučila šta će uraditi s parama

  • 74

Velikom žurkom koja se večeras održava u hotelu "Hajat", Anastasija Ražnatović će proslaviti 18. rođendan, a ćerka Cece Ražnatović je odlučila da deo novca koji dobije na poklon, domu za decu bez roditelja u Zvečanskoj.

DANAS JE NJEN DAN: Evo šta je Cecina ćerka PRVO objavila kao PUNOLETNA! (FOTO)

- U Srbiji je običaj da se za 18. rođendan masovno poklanja novac, tako da će i Anastasija dobiti mnogo koverata od maminih prijatelja i kolega. Ona je toga svesna jer je i Veljko za svoje punoletstvo dobio pristojnu svotu novca, pa je predložila mami da deo daju u humanitarne svrhe.Veliku pažnju su na društvenim mrežama izazvale grupe u kojima su se ljudi šegačili sa Tašom i njenim rođendanom. Sama Ceca je izjavila da bi im bilo bolje da su svi donirali po jedan evro najugroženijima nego što su prozivali i vređali njenu ćerku. Zapravo, ona je već tada znala kakvu je odluku Anastasija donela, ali nije želela to javno da ističe. Oni žele da pomognu toj deci zbog njih, a ne zbog medija - navodi izvor "Informera" blizak porodici Ražnatović.

OVO SVI ŽELE DA DOBIJU: Pogledajte kako izgleda pozivnica za proslavu 18. rođendana Cecine ćerke! (FOTO)

Foto: Instagram/raznatovic_anastasija Foto: Instagram/raznatovic_anastasija

Sa druge strane, i Ceca je, posle prvobitnog nećkanja,  na kraju potvrdila da će njena mezimica, deo para pokloniti u humanitarne svrhe.

- Dobro, tačno je! Tu odluku je Anastasija sama donela i ja sam je svim srcem podržala. Još razmišlja da li da uplati novac na račun ili sama kupi šta im je neophodno i odnese u Zvečansku - izjavila je Ceca Ražnatović.

Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    25. maj 2016 | 11:06

    Pa dobro,dokle vise? Gde su tekstovi o deci koja su postigla zavidne rezultate u sportskim takmicenjima,skolskim,iz razno-raznih oblasti...Za njih zna samo najbliza okolina,jer zaboga oni ne zavredjuju da se o njima pise. Sram vas bilo! Promovisete decu poznatih i koje-kakve golo*uzanke

  • Auu

    25. maj 2016 | 09:56

    Komentar je suvišan.

  • :-)

    25. maj 2016 | 12:36

    I opet eksponiranje bez potrebe, mnogi su donirali novac pa nisu trčali javno da se pohvale. Da li su zbog toga manje ili više humani?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA