≫ 

CECINA ĆERKA PRVI PUT POSLE ŽURKE: Evo šta se promenilo u Anastasijinom životu otkako je postala punoletna! (VIDEO)

Anastasija Ražnatović je prvi put javno prokomentarisala glamurozni događaj kojim je proslavila punoletstvo

  • 33

Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, proslavila je punoletstvo 25. maja glamuroznom žurkom, koju su mnogi nazivali događajem godine, a u emisiji "Amidži šou" otkrila je i kako se oseća sada kao osamnaestogodišnjakinja.

OD PRINCEZE DO KRALJICE: Anastasija u ponoć TOTALNO promenila izgled, svi gosti ostali bez teksta! (FOTO)

Pogledajte emotivan film sa rođendanske žurke Cecine ćerke zbog koga su SVI PLAKALI! (VIDEO)

Anastasija je prvi put samostalno gostovala u emisiji, i to upravo kod Ognjena Amidžića na TV Pink, kom je priznala da ima tremu, jer je i inače veliki tremaroš u životu.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Anastasija se na televiziji prvi put pojavila sa samo mesec dana, zapanjićete se ko je još bio gost u toj emisiji! (VIDEO)

Na voditeljevo pitanje šta se promenilo sada kada je punoletna, Anastasija je rekla:

- Ništa posebno. Nisam ni očekivala da će se išta promeniti. Sve je isto kao pre, jedino što, eto, sada sam punoletna pa mogu da radim neke stvari koje do sada nisam, mislim na neke sitnice. Ništa se veliko ne menja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Uvek su mi govorili da se ništa neće promeniti sve dok si sa roditeljima. Dok si pod njihovim krovom, živiš po njihovim pravilima - dodala je Cecina ćerka, koja je navela i da nije očekivala da će proslava njenog rođendana biti toliko medijski propraćena.

NAJLEPŠA ŽELJA: Anastasija otkrila šta joj je Ceca rekla tačno u ponoć!

Anastasija je navela i da nije očekivala da će proslava njenog rođendana biti toliko medijski propraćena... Pogledajte o čemu je još pričala u emisiji "Amidži šou":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule

    1. jun 2016 | 00:12

    Pa dosta vise sa tom malom. Nista mi nemamo protiv nje, ali djevojkama jos nista u zivotu nije uradila, osim sto se rodi pa, pa nije fer , a mislim da ni njoj nije pametno da je igraju na tv. samo sto je Vecina cerka. Toliko mladih uspjesnih ljudi imamo u raznim oblastima koji su vec nesto po stigli u zivotu, pa ih nigdje na tv-u. Toliko mladih matematicara, ljekaru, sportisti, fizicari, izumitelja, umjetnik a, talenata raznih. Onda se vidi sto je hejtuju. Znamo mi da je ovo zabavna emisiju, ali ona nije jos ni zabavna. Stvarno nista nemam protiv nje, ali treba da se u necemu ustvari pa onda na tv.

  • MAMA CECA

    1. jun 2016 | 00:40

    Dali zaista mislis da je uredu hvaliti se mlekom u kojem se kupas da bi proslavila punoletstvo ako procitas ovaj komentar svati da nije zlonameran vec poucan mislim da bi tvoj otac isto prokomentarisao jer je bio pazljiv prema siromasnima .....ovo je komentar jedne mame koja misli da si lepa i bez tog mleka!!!

  • Stefan

    31. maj 2016 | 23:45

    Sve najbolje u zivotu ti zelim lepotice i ako mislim da dobijas previse paznje u medijima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA