MITE STOILKOV, POBEDNIK PINKOVIH ZVEZDA: Pevao sam za mog brata Trajčeta koji je prošle godine bio drugi u "Zvezdicama"... (FOTO) (VIDEO)

- Prezadovoljan sam, presrećan, ne mogu da opišem kako mi je - rekao je talentovani Mite, nakon što je proglašen novom "Pinkovom zvezdom"

  • 2

Nova pevačka nada iz Makedonije, talentovani Mite Stoilkov, pobednik je druge sezone muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde". Nakon deset meseci žestoke borbe u oštroj konkurenciji, simpatičnom momku dodeljena je prestižna statua, a kao nagradu dobio je snimanje pesme i kompletnog albuma prvenca.  

DRAMA U 3 UJUTRU: Ovako je Jelena reagovala kada je Mite proglašen za pobednika Pinkovih zvezda! (VIDEO)

Mite se u samoj završnici borio sa Jelenom Đurić i, kako kaže, pobedu nije očekivao. Ovaj talentovani mladi momak za kojeg mnogi kažu da je novi Toše Proeski, počeo je da peva još sa deset godina, stoga i ne čudi da je osvajao publiku tokom prethodnih meseci i zasluženo bio jedan od glavnih favorita.

- U šoku sam. Zaista nisam ovo očekivao, jer su bili jaki takmičari. Prezadovoljan sam, presrećan, ne mogu da opišem kako mi je sad, ovog momenta - uzbuđeno je za Telegraf rekao Mite, koji nije skrivao suze nakon što je proglašen novom "Pinkovom zvezdom".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sjajni Mite Stoilkov izdvajao se svih deset meseci meseci tokom takmičenja te bio jedan od favorita Cece Ražnatović, pa mu je pevačica uručila statuu i ujedno prva čestitala, što je skromnom Makedoncu činilo posebno zadovoljstvo, iako su mu, kako je i sam istakao, svi članovi žirija prirasli srcu.

- To je nešto veliko za mene, jer su sve to veliki ljudi. Nisam ni sa kim od žirija još u kontaktu i ne bih nikoga posebno da izdvajam, ali kada bih baš morao, voleo bih da sarađujem sa Cecom - rekao je Mite kroz osmeh.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

BUJNA CECA SJAJNIJA OD SVIH ZVEZDA: Uz njene OGROMNE grudi, novu pesmu nećete ni čuti! (VIDEO)

Pobednik druge sezone "Pinkovih zvezda", godinu dana kasnije, zauzeo je tron Ivana Kurtića, prošlogodišnjeg pobednika, čiji rad je pomno pratio.

- Za mene je ovo veliki početak i nadam se da ćemo dobro sarađivati i da ću dostići Ivanov nivo - osvrnuo se Mite na svog kolegu i njegov uspeh.

PINKOVE ZVEZDE: Makedonija slavi, Mite pobedio Jelenu u finalu! (FOTO) (VIDEO)

Koji žanr bi voleo da pevaš?

To ćemo videti, pop ili folk. To će, naravno, produkcija odrediti, ja sam im zaista zahvalan na tome i očekujem dobru saradnju - istakla je nova "Pinkova zvezda".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Mitetova pobeda izazvala je izuzetno emotivnu reakciju njegovog brata od tetke, Trajčeta Georgieva, koji je prošle godine zauzeo drugo mesto u "Pinkovim zvezdicama", pa momci nisu krili suze dok su se grlili nekoliko minuta na sceni nakon proglašenja.

- On prošle godine nije uspeo da uzme nagradu, stigao je do drugog mesta... Eto, ja sam uspeo i to sa njim je baš bilo emotivno - izjavio je Mite, kojeg je Trajče inače i prijavio na audiciju za "Pinkove zvezde" i verovao u njega od samog početka.

Osim Trajčeta, ko ti je bio najveća podrška tokom svih ovih meseci?

Moja porodica, moji prijatelji i svi što su glasali. Hvala im najviše na svetu! - iskren je bio Mite, koji, svestan onoga što ga čeka u nekom narednom periodu, ne isključuje mogućnost preseljenja u Beograd, jer smatra da bi zbog posla koji ga očekuje, to ipak bilo najbolje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Simpatični i beskrajno talentovani Makedonac jedinstvene boje glasa pobedu planira prvo da proslavi sa društvom, a čim se vrati kući, verujemo da će ga, kako i dolikuje, u njegovom rodnom gradu dočekati kao veliku zvezdu. Zasluženo.

(B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA