≫ 

NAŠOJ DECI: Novi spot Nikole Rokvića, za pesmu "Zavoli", nateraće vam SUZE na oči! (VIDEO) (FOTO)

- U ovom timskom radu svima nam je bio jedan cilj, a to je da se promeni svest mladih, a i starijih generacija - rekao je pevač

  • 14

Nikola Rokvić objavio je još jedan u nizu spotova, sada za novi singl "Zavoli", koji nosi snažnu poruku i kojim će nesumnjivo obradovati svoje fanove.

POGODI KO SAM: Nekad bebac medenjak, a sad pevač koga obožavateljke opsedaju! (FOTO)

U spotu se pojavljuju mnoge ličnosti iz javnog života, kao Branislav Lečić, Dejan Tomašević, Tatjana Vojtehovski, Danica Maksimović, Jelena Gavrilović, Mirjana Karanović i mnogi drugi, ali i Nikolin otac Marinko Rokvić i brat Marko, kao i mnoštvo dece.

Kao prethodni, i ovaj Nikolin spot nosi u sebi simboličnu i izuzetno jaku poruku, koja baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Printskrin: Youtube/Nikola Rokvic Printskrin: Youtube/Nikola Rokvic

- Ovim putem bih želeo da zahvalim svima na nesebičnom odvajanju vremena i želje da se pojave u ovom mom projektu. Takođe bih izdvojio da nam je u ovom timskom radu svima jedan cilj, a to je da se promeni svest mladih, a i starijih generacija. To je i cilj ove pesme - istakao je pevač.

Printskrin: Youtube/Nikola Rokvic Printskrin: Youtube/Nikola Rokvic

- Mislim da pesma govori sve sama za sebe, da dodatne reči nisu potrebne. Nadam se da će dopasti publici, ali više od uspeha same pesme bih voleo da makar na kojeg pojedinca ostavi takav utisak da zaista poželi da promeni tj. zavoli sebe. Tada se ovaj moj rad može smatrati uspešnim - rekao je Nikola.

Printskrin: Youtube/Nikola Rokvic Printskrin: Youtube/Nikola Rokvic

Pogledajte spot "Zavoli":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soske

    12. jul 2016 | 00:07

    Najbolja pesma i spot u poslednje vreme. Bravo Nikola!

  • ...

    12. jul 2016 | 00:55

    Nesto pozitivno. Bravo

  • Ana

    12. jul 2016 | 13:03

    Tuzno je to sto ce se Stanijino smece mnogo vise slusati i pevati od ove prelepe pesme, koja nosi divnu poruku. Bravo Nikola!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA