≫ 

SEA DANCE OTVOREN UZ SPEKTAKULARNI VATROMET: Lost Frequencies i magični Skrillex zapalili Jaz! (FOTO) (VIDEO)

Exit avantura preselila se u Budvu, a oko 33.000 posetilaca uživalo je u prvoj večeri trećeg po redu festivala Sea Dance

  • 0

Neprevaziđeni Exit preselio se u Budvu. Sea Dance festival sinoć je u 19 časova treći put zaredom otvorio svoje kapije na najlepšoj plaži na Crnogorskom primorju, budvanskom Jazu, a oko 33.000 posetilaca imalo je priliku da uživa u spektakularnom vatrometu i sjajnoj atmosferi uz S.A.R.S, "Lost Frequencies", megapopularnog Skrillexa i mnoge druge.

EXIT, ODJAVA: 195.000 posetilaca, odlična atmosfera i uspešni ponavljači! (FOTO)

Festival je počeo koncertom popularne beogradske grupe S.A.R.S. u 21 čas, koja je svoj nastup dovela do vrhunca kada su krenuli prvi taktovi hita "Lutka", pa je publika pevala na sav glas i, priznajemo, atmosferu na Mejn stejdžu učinila romantičnom. Naravno, "Rakija" je razbila sve to već za nekoliko minuta...

Foto: exitfest.org Foto: exitfest.org

Dugoočekivani nastup mladog Belgijanca koji se predstavlja pod imenom "Lost Frequencies", a koji je ujedno i zvanično otvorio festival, napravio je pravu uvertiru u spektakl koji je usedio u 01 čas iza ponoći, kada je na Mejn stejdž izašao čuveni Skrillex.

"Lost Frequencies" je, bez preterivanja, atmosferu na Mejnu doveo da usijanja! Razmrdao je baš svakog pojedinca u publici i napravio ludnicu na otvorenom, a VIP deo bio je dupke pun. Činilo se kao da su posetioci bili željni đuskanja, pa su čim je Belgijanac izašao na binu pohrlili prema stejdžu, a još kada je žrka pod otvorenim nebom... Ko uopšte može da se buni?

Foto: exitfest.org Foto: exitfest.org

Za kraj je ostavio čuveni hit "Are You With Me" kojim žari i pali širom planete, zbog čega je ovim nastupom i hteo lično da se zahvali publici na svemu, pa je i bilo za očekivati da će baš tada uslediti i spektakularni vatromet, koji je označio zvanični početak Sea Dance-a...

Slika koja je tada stizala sa Jaza definitivno je opravdala očekivanja sjajne večeri i početak lude žurke, ali... Prava zvezda stigla je tek u jedan sat! Oduševljenje, jer... Skrillex je tu!

Foto: exitfest.org Foto: exitfest.org

Nastup megapopularnog američkog DJ-a i producenta ispunio je Mejn stejdž Sea Dance festivala do poslednjeg mesta. Raspoloženi Skrillex je definitivno, kao majstor svog zanata, posle "Lost Fequencies" obeležio prvo veče festivala i, kako smo mogli da vidimo, ispunio očekivanja publike, kao i naše ekipe.

- Sea Dance, večeras kreiramo istoriju zajedno! - poručio je pred prepunim Jazom.

Foto: exitfest.org Foto: exitfest.org

Za one malo manje željne urbane muzike, tu su bili stejdževi "Dance Paradise" na samoj plaži, zbog čega je ugođaj bio potpun, "Latino i Reggae", "Cinema" stejdž i drugi.

Svetlosni efekti, konfete, vatra, dim, vatromet, nestvarne pirotehnike i laserske mreže... Sve to bio je deo prve večeri festivala koji je sa Petrovaradinske tvrđave stigao u Budvu, a koji će svoje kapije za ovu godinu zatvoriti u subotu, 16. jula.

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA