≫ 

ONI ZARAĐUJU 2.000 EVRA DNEVNO: Ovo su najplaćeniji srpski glumci (VIDEO)

- Mora da im se dopadne scenario, pa onda i spuste cenu ukoliko imaju više dana snimanja i igraju glavnu ulogu - rekao je jedan od vodećih domaćih producenata

  • 27

Poznato je da se honorari, u ovom slučaju glumaca, nikada ne saopštavaju javno, tako da se barata i priča o nezvaničnim podacima. Kako piše Kurir, najplaćeniji su Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Aca Berček, kao i Milan Lane Gutović, a oni, navodno, po danu snimanja uzimaju od 1.000 do 2.500 evra.

- Miki, Aca, i Lane najskuplji su u Srbiji. Angažman nekog od njih na filmu ili seriji neće vas koštati manje od 2.000 evra po danu. Mora da im se dopadne scenario, pa onda i spuste cenu ukoliko imaju više dana snimanja i igraju glavnu ulogu - rekao je za ovaj list jedan od vodećih domaćih producenata, koji je sarađivao sa brojnim glumcima.

Kako navodi ovaj neimenovani saradnik, mladi i neafirmisani glumci u čuvenim serijama, poput "Sinđelića" i "Vojne akademije", navodno dobijaju približno 50 evra.

Podsetimo se nekih uloga ovih glumaca.

Miki Manojlović u seriji "Na terapiji":

Aleksandar Berček u seriji "Šešir profesora Vujića":

Lane Gutović u seriji "Bela lađa":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    2. avgust 2016 | 11:40

    Oni i treba da zaradjuju!!!

  • Ljupce

    2. avgust 2016 | 15:06

    Pa kad moze Zmaj i Gastoz da zaradjuju onolike pare zasto oni nebi glumci su bogastvo ove zemlje i da je srece da su vise placeni i vise zastupljeni u medijima a ne ove starlete i ovakvi likovi kao sto su ovaj Zmaj i Gastoz!!!!!!

  • Ns

    2. avgust 2016 | 11:36

    50e na dan za "obicne" glumce nije malo.... Izvinitr molim vas nek snimaju samo 10 dana mesecno to je 500 eura, duplo vise od prosecne plate u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA