≫ 

BITKA ZA ZMAJA: Šok godine, Ilija umesto u "Parove", ide na "Farmu"?! (VIDEO)

Priča se da je i "Pink" navodno zainteresovan da angažuje Zmaja, a u kojem će rijalitiju Ilija učestvovati, saznaćemo uskoro

  • 30
Zmaj od Šipova, Parovi, Farma

Printksin: TV Happy, TV Pink

Kako se približava početak novih sezona "Parova" i "Farme", sve više se spekuliše ko će se naći među učesnicima, a najnoviji trač glasi da postoji mogućnost da na "Farmi" vidimo i Zmaja od Šipova!

 

GASTOZ ULAZI NA FARMU? Kada čujete koje BRDO PARA mu nude, krstićete se dva dana! (FOTO) (VIDEO)

 

Budući da je Zmaj tokom dve sezone u "Parovima", postao prava zvezda i ljubimac gledalaca, ne čudi što i čelni ljudi "Pinka", kako se priča, ozbiljno razmišljaju da otpočnu pregovore sa Grahovcem kako bi ga privoleli da promeni jato, i učestvuje na "Farmi 8".

 

 

Sa druge strane, ove glasine treba prihvatiti sa velikom rezervom, jer Zmaj, kao i većina učesnika "Parova" ima višegodišnji ugovor sa televizijom "Happy", i da bi morao da plati ogromnu odštetu u slučaju da pređe u konkurentski rijaliti.

 

 

Da podsetimo, Ilija je nedavno izjavio da jedva čeka početak i da će sigurno učestvovati u "Parovima 5".

 

 

Međutim, uvek postoji, doduše mala, mogućnost da i Zmaj i "Happy" dobiju ponudu koja se ne odbija, i da dođe do rijaliti transfera decenije.

 

 

Kako će se razrešiti ova "drama", saznaćemo uskoro...

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    2. avgust 2016 | 18:18

    LOGICNIJE BI BILO DA SE OTIMAJU DVE PSIHIJATRISKE KLINIKE. NAPRIMER LAZA I KOVIN

  • Vesko

    2. avgust 2016 | 17:54

    Ljuba@ Bravo za komentar. Ovo je dno dna. Treba ih zabraniti. Ja nemam reči koliko sam zgrožen da ovakvi bolesnici postaju javne ličnosti i da se o njima ovoliko piše. Pa zar je nasilje, nemoral primitivizam i prostitucija koju ovi umobolnici prikazuju vredno pažnje. Zar je to toliko zanimljivo što jedan umobolnik i njemu slični što tamo učestvuju skidaju gaće i rade razne prostakluke od koga bi se normalan čovek stideo. Dokle više sa ovim primitivizmom. Sramota.

  • Ljuba

    2. avgust 2016 | 17:38

    Bravo, za uspesan i afirmativan clanak o idiotu sa stocne pijace. Samo tako pravite Srpsku javnost u kojoj je ova ovakva spodoba glavni lik i povod za javnost, kao i njemu slicni drustveni talog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA