Seka pravi zlatni otisak svog trudničkog stomaka, a od cene će vas zaboleti glava!

- Seka je već kontaktirala sa dizajnerkom i ugovorila termin za nekoliko dana pre porođaja, a najverovatnije će se odlučiti za pozlaćenu skulpturu - navodi izvor blizak Seki Aleksić

  • 23

Pevačica Seka Aleksić je odlučila da napravi pozlaćenu skulpturu svog trudničkog stomaka, i tako uradi ono što Kim Kardašijan i druge svetske zvezde, praktikuju već nekoliko godina.

Umesto u bujni dekolte Seke Aleksić, svi gledali u njenog razbacanog muža! (FOTO)

Pre odlaska na more, Seka je posetila poznatu srpsku vajarku sa kojom se dogovorila oko pravljenja otiska pevačicinog stomaka.

- Seka je za to saznala preko interneta i veoma joj se dopalo. Već je kontaktirala sa dizajnerkom i ugovorila termin za nekoliko dana pre porođaja, a najverovatnije će se odlučiti za pozlaćenu skulpturu - rekao je izvor blizak pevačici za "Kurir".

U zavisnosti od toga šta mušterije žele, cena ovakvih skulptura se kreće od 150 pa do nekoliko desetina hiljada evra. A budući da se Aleksićeva odlučila za pozlaćeni otisak, za njega će morati da plati oko 5.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    3. avgust 2016 | 10:47

    Ma ko ima, taj se i po dup.tu maze...

  • Lela

    3. avgust 2016 | 11:47

    Sifra ; izadjes ti iz sela ali selo iz tebe nikada;.pa sta ako ce to uraditi zar svi koji otvore telagraf moraju to znati.Zar to nije nesto intimno sto cuvas samo za sebe?Umrijecu ako uskoro ne objavite cijeli snimak ultrazvuka.......

  • PECKE

    3. avgust 2016 | 14:07

    Bolje bi bilo da uradi otisak mozga. Ne bi morala ništa da plati ,jer bi kalup bio zanemarljivo mali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA