≫ 

Pesma Milice Todorović hit na Igrama, odbojkašicama "pomogla" da rasture Kinu! (VIDEO)

- Nadam se da će to našim sjajnim odbojkašicama doneti medalju i da ćemo na dočeku pevati "Moje zlato" - rekla je oduševljena Milica Todorović

  • 7

Tokom meča između ženskih odbojkaških reprezentacija Srbije i Kine, na Olimpijskim igrama u Riju, u pauzi između prvog i drugog seta, sa razglasala je gruvala numera "Moje zlato" koju su snimili Milica Todorović i MC Janko, a naše odbojkašice su čak i malo zaigrale uz ovaj hit, pa kasnije dokrajčile svoje protivnice sa ubedljivih 3:0.

Najbolja akcija turnira: Ovako su Srbi izludeli Amerikance (VIDEO)

Ispostavilo se da je brazilski di-džej koji pušta muziku u dvorani u Riju, veliki fan Todorovićeve, pa je iskoristio priliku da pusti njenu pesmu, a pevačica nije krila koliko je oduševljena što su reprezentativke Srbije trijumfovale uz "Moje zlato".

- Oduševljena sam. Nadam se da će to našim sjajnim odbojkašicama doneti medalju i da ćemo na dočeku pevati "Moje zlato". I svim ostalim sportistima koji su na ovogodišnjim Olimpijskim Igrama želim puno sreće - izjavila je Milica Todorović za Pink.rs.

Nadamo se da je ovo najava zlata za odbojkašice, a mi vas podsećamo na veliki hit "Moje zlato" koji ima više od 81 miliona pregleda na Jutjubu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    13. avgust 2016 | 12:48

    BRAVO

  • SU

    13. avgust 2016 | 11:17

    E ako im je nedostajala samo pesma Milice, nemam reci. Gde je njihov trud, treninzi, pripreme, snaga, znanje, volja, uigranost. Strasno, jos ce ova pevaljka umisliti da bez ne moze da se zivi.

  • Dino

    13. avgust 2016 | 12:45

    Sportistkinje svjetke klase slušaju cajke....užas koja duhovna bijeda u njihovim glavama strašno...pročitajte koju knjigu jadnice jedne jadne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA