SPREMNA NA SVE: Ružica čeka Gastoza na njihovom tajnom mestu, evo šta mu je poručila! (FOTO)

- Videćemo se mi na onom našem mestu - nestrpljiva je pobednica "Parova", koja je spremna da se svim snagama bori za Gastoza

  • 7

Bivša modelsica i pobednica "Parova" Ružica Veljković navodno se dogovorila sa Nenadom Marinkovićem Gastozom da joj se pridruži na letovanju u Grčkoj, piše "Kurir".

ZORICA ĆE ODLEPITI! Ružica ispričala šta se sve desilo na njenom tajnom sastanku sa Gastozom! (FOTO)

Ružica je trenutno na letovanju sa svojim sestrama, međutim, očekuje svakog momenta da joj se pridruži Gastoz i da tamo pokušaju da obnove ljubavnu vezu, koju su imali u rijalitiju.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

- Gde ima dima, ima i vatre. Onaj kojeg čekam u Grčkoj dobro zna šta smo se dogovorili. Ali, neću se ljutiti ni ako ne dođe. Sve ja razumem. Videćemo se mi na onom našem mestu kad se vratim. Šaljem mu morski poljubac, najdivniji, a on neka razmisli još jednom šta propušta - poručila je Ružica Gastozu.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Ružica navodno strahuje od toga da će se Zorica Dukić umešati u njene planove, ali svakog dana nestrpljivo očekuje da joj se Gastoz javi i spremna je da se bori za njega.

- Nikada do sada nije bila sigurnija u svoju odluku da će se boriti za njega, iako je svesna da će joj to doneti mnoge probleme sa Zoricom - rekao je izvor.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Pogledajte i šta Gastoz i Ružica rade na imanju Ere Ojdanića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dy

    19. avgust 2016 | 22:07

    Lepa devojka i.... Samo to. Ostalo ocaj i blato uz zavust, ljubomoru i beskrupuloznost. Ona patoloski mrzi sve osobe koje su srecne i ne bira sretstva da ih razdvoji ako jre to ljubavni par tipa Nrnad u Zorica, Maca i Nikola,Mladen i Dalila, Maca i Brendon i...... Ako si to muskarci ili bivse "prijateljice" sve ce uciniti da ih ispljuje na msjgori nacin javno brz stida i blama i sve to uz krilaticu " js sam mnogo fina i naivna". Bas!!!!!

  • Marijam

    19. avgust 2016 | 22:51

    Ruzice nije on za tebe

  • Poison Ivy

    20. avgust 2016 | 07:33

    Rodiš ćerku da uzdiše za mediokritetom! Zemljo,otvori se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA