ANA I RASTA SE RAZVODE ZBOG MLADE PEVAČICE! Vesna Rivas prorekla s kim će reper prevariti Nikolićevu!

- Rasta i njegova ljubavnica započeće viđanje van studija i biće brzo razotriveni jer će ih paparaci uslikati prilikom tajnog viđanja - rekla je Vesna Rivas

  • 21

Nije nikakva tajna da Vesna Rivas voli da proriče sudbinu, a sada je gledala u tarot i zaključila da će Ana Nikolić i Rasta biti u braku manje od godinu dana, kao i da će reper prevariti Nikolićevu sa njenom mlađom koleginicom.

RASTA MI JE BILO! Ovo je ljuti reper rekao posle samo 27 dana braka sa Anom Nikolić!

Vesnino proročanstvo se sigurno neće dopasti Ani i njenom suprugu, a učesnica "Parova" je detaljno opisala šta će se dešavati u narednim mesecima.

- Njih dvoje su se venčali iz ljubavi, ali hemija i zaljubljenost će odleteti kroz prozor kad u Rastin život uđe mlada pevačica. Oni će ugovoriti saradnju, a Rasta će se s njom zbližiti tokom rada u studiju. Takvu hemiju nisam videla odavno, to će biti nešto što će on moći da izbegne iako će u početku pokušati da se odupre osećanjima. Oni će razvlačiti rad na novoj pesmi da bi što više vremena provodili zajedno, a Ana neće slutiti šta se dešava dok ne bude videla medijske napise. Rasta i njegova ljubavnica započeće viđanje van studija i biće brzo razotriveni jer će ih paparaci uslikati prilikom tajnog viđanja, što će Ani slomiti srce. On će potpuno odlepiti za tom pevačicom, a ona će, uprkos tome što je oženjen, biti potpuno predana njemu, tako da će Ana ispasti iz igre. Sa druge strane, Ana je uspešna i jaka žena, koja neće preći preko prevare nikada, tako da će ona pokrenuti zahtev za razvod braka - izjavila je Vesna Rivas za srpski Telegraf.

Foto: TV Happy Foto: TV Happy

Ona je takođe opisala kako izgleda ta fatalna devojka zbog koje će se Rasta i Ana navodno razvesti.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Ta pevačica izgleda fenomenalno i muškarce neretko ostavlja bez daha. Ima tamnu kosu i prelepe oči, svetliju put, a jedan njen pogled biće fatalan za Stefana. Osim što je lepa, ta pevačica je zgodna i atraktivna, tako da Ani neće biti na udaru samo emocije, već i samopouzdanje - zaključila je Rivasova na kraju svog proročanstva.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • L

    25. avgust 2016 | 12:40

    A on kao cirkus!

  • Mika

    25. avgust 2016 | 12:28

    Sto nije vidjela sebi tarot pa posljednje dane majcinog zivota provela sa najdrazim bicem,vec se vucara po rijalitijima.Vrag u obliku zene

  • Srpskibek

    25. avgust 2016 | 13:16

    Hahaha...vidovita zorka 2......koje budalastine boze dragi...i ja citam svasta..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA