NIKAD LUĐA EKIPA! Zaboravićete Zmaja i Gastoza kada čujete ko sve ulazi u "Parove"! (FOTO) (VIDEO)

Na spisku učesnika nalaze se starlete, bivši sportisti, pevači i rijaliti majstori

  • 32

Kako se približava 6. septembar, kada bi trebalo da počne nova sezona "Parova", sve je više glasina o potencijalnim učesnicima, a najnoviji spisak takmičara je zaista zanimljiv - i na njemu se nalaze veliki rijaliti majstori, od Saše Ćurčića i Vesne Vukelić Vendi, do Bube Miranović i Bokija 13.

Zmaj se uvalio Miljani u kuću, ostao 4 dana, kad čujete ko je Kulićevoj pomogao da ga izbaci, plakaćete od smeha! 

Prema nezvaničnim informacijama, gotovo je izvesno da ćemo osim proverenih zvezda kao što su Zmaj, Maca i drugi veterani "Parova", u vili moći da gledamo i čitavu galeriju otkačenih likova.

Foto: Facebook/Anastasija-Budjic Foto: Facebook/Anastasija-Budjic

Počinjemo sa starletama i njih će, kako navodi "Kurir", predstavljati Anastasija Buđić i silikonska kraljica Tijana Đuričić.

Foto: Facebook/tijana.djuricic.397 Foto: Facebook/tijana.djuricic.397

Prava bomba je ulazak bivšeg fudbalera Saše Ćurčića, pobednika prvog VIP Velikog Brata i vlasnika čitavog niza kultnih izjava, koje se godinama prepričavaju. Njemu će ovo biti drugo učešće u "Parovima" iz kojih je izbačen 2011...

Da bi sve bilo još zanimljivije, u "Parovima" ćemo videti i transrodnu pevačicu Natašu Mazu i makedonskog šoumena Bokija 13.

Tu nije kraj, na listi učesnika se nalaze i najveći rijaliti filozof Vesna Vukelić Vendi, kao i njene kolege Buba Miranović, Mišel Gvozdenović i Peđa D Boj...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bukovski

    26. avgust 2016 | 10:17

    Zalosno je sto ce ovo biti gledanije od OI. Sto ce narod umesto da prica i cita o Tijani, Ivani, Davoru, Kosarkasima, Kajakasima, Kosarkasicama, Odbojkasicama i Vaterpolistima sada godinu dana da se truje ovim olosem.

  • Lazar

    26. avgust 2016 | 13:24

    Bravi bravoooo jedva cekam da nikada vise ne ukljucim happy tv nekada deciju televiziju gde sam kao mali gledao crtace a sad kulturno obrazovni pun robijasa,kurvi izvinite starleta i bolesnih osoba sto im je mesto u ludari svaka cast srbijo svaka cast DOKLE VISE trovanje naroda probudite se ljudi ne gledajte ove gluposti

  • Jasmin

    26. avgust 2016 | 12:27

    Kompletna ludnica je tu! O, izvinite, nedostaju jos samo gledaoci, verni navijaci i najverniji ludaci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA