≫ 

SKANDAL: Tamara otkrila kakve perverzije Soraja radi za 500 evra robijašima u Zabeli!

- Ona kada se vrati kući iz grada i skine sve plastično sa sebe: kosu, trepavice i gaće sa sunđerima, ostane 60 kilograma samih fekalija - rekla je Tamara Đurić o Soraji

  • 12
Foto: Facebook/Tamara Djuric Foto: Facebook/Tamara Djuric

Dojučerašnje najbolje drugarice, Soraja i Tamara Đurić su sada na ratnoj nozi, i ne biraju način na koji će izvređati jedna drugu, a ono što je Tamara izgovorila o Vučelićevoj je zaista skandalozno. 

DA LI JE MOGUĆE DA SU OVOLIKE? Tamarine ogromne GOLE grudi udaraju pravo u glavu! (FOTO) 

Usred prepirke između dve starlete ko kome smešta hapšenja i afere, Tamara je na najvulgarniji način izvređala Soraju.

- Ta Smrdaja bolje da ćuti nego što laje po novinama i pakuje mi afere! U ovom gradu nema uzorka sperme koji nije probala. Zato je svi zovu Smrdaja Epruveta. Nije meni smetalo što se ona drogira. Njena stvar. Nego, bre, što nam posle plače i umire po ulici. Ona kada se vrati kući iz grada i skine sve plastično sa sebe: kosu, trepavice i gaće sa sunđerima, ostane 60 kilograma samih fekalija. A fotošopira se do iznemoglosti i objavljuje slike po društvenim mrežama... Niko više u Srbiji neće da bude sa njom, pa je našla nekog albanskog biznismena. Taj ima gomilu braće, a Smrdaja je bila sa svima njima. Jednog od tih Albanaca je pokrala, pa je sad juri da je ošiša - izjavila je Đurićeva koja se nije zaustavila na ovome nego je nastavila da pljuje Vučelićevu za koju je rekla da za 500 evra ispunjava neobične želje zatvorenicima u Zabeli.

Foto: Promo/Freestyler Foto: Promo/Freestyler

- Zovu je da dođe u posetu kod njih, donese 10 ćevapa i luk i pred njima to pojede. Naravno, napravi ona i neki porno selfi, pa im pošalje, da im se nađe pri ruci kad su u toaletu - zaključila je Tamara.

Printskrin: Instagram/tamarastar89 Printskrin: Instagram/tamarastar89

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DaDa

    30. avgust 2016 | 23:20

    Znate onu narodnu...rugala se koza ovci da joj smrdi d.pe!!!

  • Zoran

    30. avgust 2016 | 23:15

    Obe su iste

  • Zoi

    31. avgust 2016 | 01:07

    Aman zar morate ovakve gadosti tih prostakinja da nam servirate. Sve to rade obe,verovatno, cim sve ovako detaljno opisuje, spodoba od zene!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA