SEVERINA, NOVI HIT: "Italiana" - letnja bomba (VIDEO)

Pogledajte pesmu koja preti da postane najveći letnji hit u Evropi - Severina prvi put posle porođaja u numeri "Italiana"

  • 1

Dugoočekivani singl i veliki povratak na scenu hrvatske pevačice Severine publika je premijerno imala prilike da vidi u finalu "Survajvera". Ovo je bio svojevrstan povratak na scenu i Ane Bebić, sa kojom je u duetu Severina otpevala pesmu "Italiana". U prepunom studiju TV Prve one su premijerno izvele novi letnji hit, a publika je sve vreme propratila nastup aplauzom.

Najpopularnija hrvatska pevačica se samo četiri meseca nakon porođaja vratila na scenu, i to sa novim singlom koji je uradila sa novooformljenim "FM bendom". Ovu muzičku grupu stvorili su pevačica Ana Bebić i producentski duo Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su napisali i Severinine pesme "Grad bez ljudi" i "Bred Pit".

- Prija mi da sarađujem sa njima. U planu je i atraktivan spot za ovu numeru - otkrila je Severina.

Poslušajte novi letnji hit "Italiana":

(A.V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ramiar

    24. jul 2012 | 15:06

    Nemam definiciju za ljuabv ali definitivno mora postojati neka hemija izmedju 2 bica da bi se volela.E ta hemija je jako bitna bez obzira kako se ona zvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA