DA JE BAR BILO NEKOLIKO KILOGRAMA: Marko Bulat o skandalu sa njegovom ženom i kokainom! (FOTO)

- To što me je neko povezao s drogom je veća naučna fantastika od mojih "Ratova zvezda" - rekao je pevač

  • 5

Supruga Marka Bulata nedavno je demantovala da je uhapšena zbog posedovanja kokaina, nakon čega se pevač podvrgao testu na drogu, koji je pokazao da u njegovom telu nema nikakvih narkotika, a isto će učiniti i njegova lepša polovina čim se vrati s mora.

SVE JE LAŽ, NIKADA NISAM PROBAO DROGU: Marko Bulat otkrio ko je dao 30.000 evra da bi mu smestio aferu sa kokainom!

Marko se već oglašavao na ovu temu i negirao, a i dalje stoji pri svojim tvrdnjama da je njemu i njegovoj supruzi smeštena afera sa drogom.

- To što me je neko povezao s drogom je veća naučna fantastika od mojih "Ratova zvezda". Moja supruga nikada nije bila privođena, niti je u životu videla dva grama belog - rekao je pevač za "Kurir Stars" i napomenuo kako Marija nije ni bila na saslušanju u policiji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Zašto bi bila saslušana kad žena nije ništa uradila?! Marija je odrasla u 38. bloku na Novom Beogradu, gde sam živeo samo godinu dana i znam da se droga prodaje na svakom koraku. To je danas dostupno bilo gde. Smešne su te fore da ti kao neko ubacuje kokain u sanduče. Pa, danas bilo ko može nešto da ti tutne u sanduče i da pozove policiju. Mnogo su čudne okolnosti za gram-dva. Da je bar bilo nekoliko kilograma, pa da ispadnem šmeker u društvu - našalio se Bulat na kraju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pevač je već uradio test na drogu u Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti i spreman je da ga uradi ponovo, a isto će učiniti i njegova supruga kada se bude vratila sa mora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA