NOVA SINDI KRAFORD: Seksi Srpkinja za kojom ludi ceo svet je sestra Jelene Marjanović! (FOTO)

Bojanu Krsmanović mnogi nazivaju srpskom Sindi Kraford, ima 24 godine i hara svetskim modnim pistama

  • 24

Manekenka Bojana Krsmanović uveliko osvaja svet i važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena današnjice. Rođena je Beograđanka, odrasla je u Krnjači, a zapravo malo ko zna da je sestra ubijene pevačice Jelene Marjanović (devojačko Krsmanović).

MUŠKARCI U TRANSU: Ova lepotica je majka dvoje dece, a u 51. godini u bikiniju je pokazala da ima telo kao devojka! (FOTO)

Bojana se modelingom bavi od 14. godine, osvojila je prvo evropsko tržište, a zatim karijeru nastavila da gradi u Americi.

Osim što hara svetskim modnim pistama, slikala se za mnoge poznate svetske magazine, među kojima je je i "Sports Illustrated".

  A photo posted by Bojana Krsmanovic (@bokicaboba) on

Lepa Bojana je sestra od strica ubijene pevačice Jelene Marjanović, devojačkog prezimena Krsmanović, koja je 2. aprila ubijena na nasipu u Borči, a čije ubistvo i dalje nije rasvetljeno.

Nakon tragedije koja je zadesila njenu porodicu, i Bojana je alarmirala sve iz Amerike kako bi pronašli njenu sestru, ali nažalost, bezuspešno.

  A photo posted by Bojana Krsmanovic (@bokicaboba) on

Svet je osvojila svojom lepotom, seksi oblinama, a na Instagramu ima 85.000 pratilaca i redovno objavljuje fotografije kojima i dokazuje zbog čega je među svetskim lepoticama.

Bojana ima 24 godine i mnogi je nazivaju srpskom Sindi Kraford. S razlogom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Picollina

    4. oktobar 2016 | 00:31

    Da li je to ona ista sto je gostovala kod Milomira Marica u emisiji radi samopromocije? Pricala o svom angazmanu u inostranstvu, a tema emisije ubisto Jelene Marjanovic.

  • Roko

    4. oktobar 2016 | 00:15

    Lepa je

  • .....

    4. oktobar 2016 | 13:20

    Pametnog coveka nigde a kurvi za izvoz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA