≫ 

Kim Kardašijan molila Srbe da joj poštede život, dok su joj bile vezane ruke i noge!

Strani izvori tvrde da su pljačkaši maltretirali Kim Kardašijan, vezali joj ruke lisicama i zalepili usta selotejp trakom, a potom je ubacili u kadu

  • 19

Najslavnija rijaliti zvezda Kim Kardašijan nedavno je napadnuta u Parizu, kada su nepoznati pljačkaši upali u njenu hotelsku sobu i opljačkali je, navodi TMZ. Starleta je mislila da će je silovati i bila je užasno uplašena za život.

SRBI OPLJAČKALI KIM KARDAŠIJAN? Starleta na udaru čuvene bande?!

Provala se desila u apartmanu Kim Kardašijan dok je boravila u Parizu, a počinioci su starleti vezali usta i ukrali nakit u vrednosti od više od 10 miliona dolara. Kako tvrdi britanski "Daily Mail", starletu su opljačkali članovi poznate bande "Pink Panter", koje čine i državljani iz bivših jugoslovenskih zemalja.

Foto: Profimedia/Everett Foto: Profimedia/Everett

Tu je bilo petoro ljudi sa pištoljima, prerušenih u policajce, koji su naterali portira da im otvori vrata njene sobe...

Portir je, prema poslednjim informacijama, navodi TMZ, postao ključni svedok.

Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

Izvori tvrde da su najmanje dva čoveka maltretirala Kim Kardašijan, vezali joj ruke lisicama i zalepili usta selotejp trakom, nakon čega su je ubacili u kadu. Starleta ih je preklinjala da joj poštede život, govoreći kako kod kuće ima dvoje male dece, piše TMZ.

Pljačkaši su tačno znali šta rade i bili obavešteni o svemu, budući da su iz starletine kutije za nakit ukrali verenički prsten u vrednosti od 4,5 miliona dolara, koji joj je kupio muž Kanje Vest.

Foto:  Profimedia, AKM-GSI Foto: Profimedia, AKM-GSI

Kada su otišli, Kim je napokon mogla da se oslobodi i pozove pomoć.

- Bila je vidno uznemirena, govorila je da joj je to najgori momenat u životu. Razgovarala je sa policijom i potom užurbano napustila Pariz svojim privatnim avionom - ispričao je izvor.

Foto: Profimedia/Acepixs Foto: Profimedia/Acepixs

(Telegraf.rs/tmz.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    5. oktobar 2016 | 13:25

    Odkud vam to da su srbi

  • Dušan

    5. oktobar 2016 | 12:16

    Ona je ovu pljačku izrežirala, sav nakit joj je osiguran, tako da će naplatiti ogromno osiguranje za to. Ova zena za novac sve radi, a ovaj njen je dovoljno sposoban da dogovori sa lopovima pljačku.

  • Pokemon

    5. oktobar 2016 | 13:18

    Starleta glupa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA