≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

PORNO SLIKE INDIRE RADIĆ: Pevačica priznala da ima seksi fotografije i kome ih pokazuje!

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ja se tako fotografišem da bih videla kako izgledam, jer svaka žena voli da vidi sebe u ogledalu kako izgleda - rekla je Indira Radić

  • 2

Pevačica Indira Radić kaže da voli da se slika gola, kao i da joj muškarci preko društvenih mreža šalju slike svojih penisa.

KAKVA MAČKA! Pogledajte kako je Indira Radić izgledala pre 20 godina! (VIDEO)

- Ima navalentnih obožavalaca. To je uglavnom putem Fejsbuka, Instagrama, Tvitera. Traže sve i svašta, i šalju sve i svašta. To je normalno. Tako se nekada tome slatko ismejem. Najgadnije što su mi slali su poruke seksualnog sadržaja. Meni je sve to simpatično, samo se nasmejem. Ništa to ne boli. Ništa ne može da te zaboli što pročitaš. Fotografije polnih organa šalju svima. To nije nikakva tajna - ispričala je Indira za "Alo" i dodala da i ona, kao i njena koleginica Dara Bubamara, ima gole slike.

Foto: Promo Foto: Promo

- I kada imam te fotografije, ja ih obrišem istog sekunda. Ja se tako fotografišem da bih videla kako izgledam, jer svaka žena voli da vidi sebe u ogledalu kako izgleda. Pa i onog trenutka kada je gola ili obučena. Te fotografije ne čuvam, čak ih obrišem i iz onog foldera u telefonu gde su obrisane stvari - rekla je Radićeva i otkrila da li bezobrazne slike šalje svom dečku.

Foto: Beogradnocu.com Foto: Beogradnocu.com

- Ne šaljem dečku. Nisam u tom tripu. Bez obzira što su te stvari samo za tebe, može da ispliva negde. Zašto da radim to? Ne treba mi. Mislim da su to gluposti. Zašto da jedno drugome šaljemo provokativne fotografije, koje mogu da procure negde? Dešava se da odu, pa šta onda da radim? Zato ja odmah sve obrišem - zaključila je Indira Radić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIkica

    13. oktobar 2016 | 12:03

    Pa ne moras da se slikas,samo se pogledaj u ogledalo.

  • Iju

    13. oktobar 2016 | 11:49

    Ne razumem,slika se dok se ogleda,ne treba ti slikanje dok se gledas u ogledalu,a drugo kome to svima salju slike polnog organa,jos joj je zabavno.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA