To što te volim, ne trebaju novine da pišu o tome, važno je samo da ti to znaš! Muž srpske misice koja ima rak, emotivnom porukom ponovo rasplakao sve! (FOTO)

- U svemu ovome najmanje je bitno šta ja radim za moju ženu. Najbitnija je njena borba protiv tog zla - poručio je Stefan Karić, muž misice Dijane Karić koja ima rak

  • 9
Foto: Instagram/karic_stefan Foto: Instagram/karic_stefan

Tužna priča misice Dijane Karić (27) koja je obolela od raka, i kojoj je suprug Stefan najveća podrška, bez ikakvog patetisanja, rasplakala je mnoge, a sada se oglasio i Stefan koji kaže da nije važno šta on radi za svoju ženu, već da treba pričati samo o njegovoj Dijani koja se hrabro bori protiv opake bolesti.

Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim ni malo: Srpska misica ima rak, a ono što je njen muž uradio za nju, rasplakalo je sve! (FOTO) (VIDEO)

Dijana je poručila da ne želi da je bilo ko sažaljeva, iako ima rak materice i metasteze na limfnim žlezdama u abdomenu i vratu, i ona je ubeđena da će pobediti bolest. Sa druge strane, njen muž Stefan radi sve što je u njegovoj moći da Dijani pomogne, a njihova ljubavna priča je dirnula i one sa srcem od kamena.

A photo posted by (@karic_stefan) on

Međutim, Stefan skromno kaže da ne treba mediji da pišu o njemu, i da on nije važan u ovoj priči.

- U svemu ovome najmanje je bitno šta ja radim za moju ženu. Najbitnija je njena borba protiv tog zla i njena snaga da pomogne drugima u istoj. A to, ženo, što te ja volim, ne trebaju novine da pišu o tome, bitno mi je samo da ti to znaš i osećaš - napisao je Stefan na svom Instagram profilu i ponovo naterao sve da se dobro zamisle.

  A photo posted by (@karic_stefan) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isa jabandagi

    21. oktobar 2016 | 12:37

    Dao Bog da nas ima vise takvih kao sto je ovaj covek...Zelim brzo I najuspesnije ozdravljenje I puno, puno srece...Hvala ti covece sto dokazujes da normalni ljudi jos postoje...

  • MalaMu

    21. oktobar 2016 | 13:23

    BOG dragi da vam pomogne inšallah :-) Svaka čast... prelepi su

  • Krpe

    28. avgust 2017 | 10:31

    Voleo bih da nisam u pravu, ali ovaj mali uspesno promovise sebe preko nesrece devojke. da me pljunete ako nisam u pravu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA