NESTALA ANA NIKOLIĆ! Otkrivamo šta se u prethodnih 20 dana SVE dešavalo sa pevačicom i zbog čega je zaista nema u javnosti!

Od kraja septembra Ana Nikolić se ne pojavljuje u javnosti, ne oglašava se na društvenim mrežama, i svi se pitaju šta se događa sa njom

  • 19

Već tri nedelje Ani Nikolić nema ni traga ni glasa, ne pojavljuje se u javnosti, i svi se pitaju šta se dešava sa popularnom pevačicom. Iako mnogi misle da je za njeno iznenadno odsustvo kriva eventualna trudnoća, ili afera oko navodne tuče sa mužem Rastom, istina je sasvim drugačija. Priča se da se Nikolićeva previše ugojila i trenutno žestoko trenira u teretani da bi vratila staru liniju.

 

POKLON OD 7.000 EVRA: Rasta iznenadio Anu Nikolić onim što imaju samo najslavnije svetske zvezde! (FOTO)

 

Kada je Ana Nikolić 2. oktobra saopštila da otkazuje sve nastupe zbog "iznenadnih zdravstvenih problema", fanovi su se ozbiljno zabrinuli, a budući da je ona od tada "nestala", i da se čak ni na društvenim mrežama ne oglašava, svi se pitaju šta se događa sa Nikolićevom.

 

Foto: beogradnocu.com

Foto: beogradnocu.com

 

Nije nikakava tajna da je Ana sklona gojenju, i to ona često ističe. Ali, kako navodi "Informer", ovoga puta se zbog viška kolograma žestoko posvađala sa bratom Markom, koji je i njen menadžer, i koji je odlučio da otkaže Anine koncerte, dok ona ne smrša.  

 

Foto: Instagram/ananikolicofficial

Foto: Instagram/ananikolicofficial

 

- Kada su se Rasta i ona vratili iz Meksika sa medenog meseca i kada je Marko video koliko se ugojila, potpuno je poludeo. On smatra da osim pevanja, njegova sestra dobija dobar honorar i na račun svog izgleda. Kada mu je nekoliko vlasnika klubova skrenulo pažnju na pevačicin izgled, on se razbesneo jer se uplašio da ona neće više biti toliko tražena - tvrdi izvor blizak porodici Nikolić i opisuje kakav je haos zatim nastao.

 

Foto: beogradnocu.com

Foto: beogradnocu.com

 

- Posle brojnih kritika na račun Aninog izgleda, Marko je rekao sestri da započne rigoroznu dijetu i da se što pre "dovede u red". Kada se ona oglušila o njegove reči, odlučio je da joj otkaže sve nastupe. Ana je počela da histeriše, da preti da plače... Marku je svašta rekla, izvređala ga, ponovila mu nekoliko puta da je više ne zanima u životu, da joj se ne obraća bila je van sebe - kaže jedna od prijatelja poznate pevačice.

 

Printskrin: Instagram/ananikolicofficial

Printskrin: Instagram/ananikolicofficial

 

Ipak, brat i sestra su se ipak pomirili nakon nekoliko dana i Ana se podvrgla spartanskom treningu.

 

- Počela je da vodi računa o tome šta jede i da intenzivno trenira. Marko ju je toliko ubio u pojam istinom koju joj je sasuo u lice da je ona rešila da nikuda ne ide. Jedini izlasci iz stana su joj do teretane i nazad - zaključio je izvor "Informera".

 

Foto: TV Prva

Foto: TV Prva

 

Da li u ovim glasinama ima istine videćemo 29. oktobra za kada je Ana Nikolić zakazala konccert u Ofenbahu...

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bazinga

    21. oktobar 2016 | 13:13

    Posto je ovo vreme kada se pece rakija, mislim da je svima jasno gde je Ana Nikolic.

  • Renzo

    21. oktobar 2016 | 14:18

    Ona treba da smrsa zbog sebe same i svog zdravlja,a ne zbog nastupa i vlasnika klubova ili svog brata.I treba da povede računa o stajlingu,jer joj oni oskudni kostimi ne stoje i ističu njen višak kilograma.

  • NN

    21. oktobar 2016 | 14:01

    Natpis glup a bliski prijatelji ovo sigirno nebi rekli sto pise.Ana je lepa i sa vise kilograma. Neznan dali je na nastuima na kilo placaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA