Merilin Menson sutra u Beogradskoj areni (VIDEO)

Kontraverzni roker nastupiće prvi put u našoj zemlji u okviru "IQ Music" festivala. Cena ulaznica su 2.890 za parter i 2.990 dinara za tribine

  • 0

"IQ Music" festival, na kome će nastupiti američki muzičar Merilin Menson, slovenačka grupa "Lajbah", makedonski sastav "Mizar", srpski bendovi "Blok aut" i "DreDDup", kao i britanski haus trio "Drti Vegas" (Dirty Vegas), biće održan sutra u Beogradskoj areni.

Ulazi Arene otvaraju se u 17.30 časova, a prvi na scenu u 18 sati izlazi novosadski bend "DreDDup", koji je na konkursu ubedljivim brojem glasova publike, ali i većinom glasova žirija, izabran da nastupi na festivalu.

Prvobitno najavljena satnica po kojoj je trebalo da članovi benda "Mizar" sviraju od 19 do 20 sati, "Blok aut" od 20 do 21, "Lajbah" 21.15 do 22.30, Menson od 23 do 00.30 i "Drti Vegas" od 1 do 3.30 sati, najverovatnije će biti izmenjena.

Postoji šansa, saopštili su organizatori, da Menson nastupi ranije zbog daljih obaveza na turneji.

Na Mensonovoj set listi naći će se pesme "Hey, Cruel World", "Disposable Teens", "The Love Song", "No Reflection", "mOBSCENE", "The Dope Show", "Slo-Mo-Tion", "Rock Is Dead", "Personal Jesus" i druge.

Menson i njegov bend u Beograd dolaze iz Austrije u kojoj nastupaju večeras. Ovaj ekscentrični umetnik za sebe na raspolaganju ima jedan autobus, dok su u ostala dva smešteni članovi benda i produkcioni tim.

Na sceni Beogradske arene prvi put će nastupiti i kultni slovenački bend "Lajbah", čiji članovi su poručili publici u Srbiji da će na koncertu izvesti muziku iz filma "Čelično nebo" (Iron Sky).

Na repertoaru će se naći i pesme sa predstojećeg albuma "Reproduction Prohibited", koji će uskoro biti objavljen, kao i sa albuma "Laibach-Revised", čiji je početak prodaje najavljen za jesen.

Publici će se predstaviti pioniri darkvejva u regionu, makedonski "Mizar", kroz čiju muziku se provlače prizvuci balkanskog etna u dosta mračnoj atmosferi kojoj doprinosi glavni vokal Goran Tanevski, dok je trio "Dirty Vegas" najpoznatiji po hitu ''Days go by", koji je kompanija "Micubiši" koristila u svojoj reklami.

Svim umetnicima zajednički je specifičan umetnički izraz, kojim privlače pažnju publike i medija.

"IQ Music" festival, koji prvi put organizuju Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža, uz podršku "Jelen Live", biće održan pod sloganom "Misli svojom glavom", a ulaznice koštaju 2.890 za parter i 2.990 dinara za tribine.

(izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA