SKAJ MJUZIK: Dženifer Lopez stiže u Beograd (VIDEO)

Svetska pop diva održaće koncert 20. novembra u Beogradskoj areni u okviru svoje turneje "Dens agen"

  • 0

Svetska pop diva Dženifer Lopez nastupiće 20. novembra u Beogradskoj areni u okviru svoje turneje "Dens agen". Ovu informaciju potvrdili su iz  produkcijske kuće "Skaj mjuzik". Zvanično najmoćnija žena na planeti po Forbsovoj listi prirediće šou svetskih razmera pred publikom u Beogradu, a pod okriljem njihove kuće.

- U petak popodne je zvanično potpisan ugovor sa Džej Lo i ona će sa svojim timom nastupiti u Areni 20. novembra. To će biti jedini koncert na Balkanu, pa se očekuje dolazak velikog broja stranaca u Beograd na taj dan. To je zasad sve što se tiče informacija - saopšteno nam je u PR službi "Skaj mjuzika".

Kako nezvanično saznajemo, Dženifer će u Beograd stići 19. novembra i zasad se krije u kom će hotelu biti smeštena. Već juče je počelo da se radi na organzicaiji njenog nastupa. Budući da je u pitanju spektakl godine, o njenoj bezbednosti će, pored ličnog obezbeđenja, brinuti i veliki broj policije. Dženifer će sa sobom dovesti ceo tim saradnika, ali i posebnog kuvara, koji će brinuti o njenoj iskrani tokom boravka u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA