POTRESNA ISPOVEST sina Isidore Bjelice nakon PRETNJI SMRĆU: Šta još može da nam se desi?!

"Zabrinut sam za čitavu situaciju, to su bile ozbiljne pretnje smrću, za mene i za Isidoru najviše", kaže Lav

  • 15
Lav Grigorije Pajkić i Isidora Bjelica i Vila Pajkić Foto: Facebook/isidora.bjelicapajkiciiprofil

Isidora Bjelica šokirala je izjavom datom pre nekoliko dana, u kojoj objašnjava da je zbog pretnji smrću morala danapusti Srbiju! Isidora je istakla da joj se usled stresne situacije bolest vratila, da ne može da bude mirna dok se ovaj slučaj ne reši, te da je zabrinuta za svoju porodicu.

Policija se oglasila povodom pretnji smrću Isidori Bjelici!

Tim povodom mi smo pozvali Isidorinog sina Lava Pajkića koji za Telegraf kaže da ne zna šta, posle svega što su doživeli, još može da im desi.

Foto: Facebook/lav.pajkich Foto: Facebook/lav.pajkich

- Iskreno sam dosta iznenađen što se takve stvari događaju nama, ali dobro... Vidim da je policija reagovala, čekamo da vidimo kako će dalje izgledati razvoj čitave situacije. Isidora i Nejbojša se dosta trude da od mene i Vile to, na neki način, i sakriju, tako da nismo toliko u toku koliko su njih dvoje. Zbog sestre mi odgovara da ne bude toliko u toku... - priča Lav koji se trudi da u svemu ovome ostane pozitivan.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO - Iza ovog Srbina STOJE VLADARI SVETA i čuvaju mu leđa (FOTO) (VIDEO)

- Stresno je, ali mi toliko dugo prolazimo kroz sve i svašta, tolio dugo se zezamo sa kojekakvim ludostima... Zabrinut sam za čitavu situaciju... Ja nisam siguran šta je izazvalo te pretnje. Koliko sam čuo ne postoji razlog za sve to, i ne razumem zašto bi neko pretio, ali očigledno je da osoba koja je to činila nije ni imala nameru da kaže zašto je to uradila

Foto: Facebook/lav.pajkich Foto: Facebook/lav.pajkich

Lav ističe da su se pretnje najviše odnosile na Isidoru i na njega.

- Ja mogu samo da sumnjam o kome je reč, Isidora neće da me zabrinjava. To su bile ozbiljne pretnje smrću, za mene i za Isidoru najviše. Šta da ti kažem? Optimista sam jer vidim da policija nešto radi - iskreno nam je rekao Lav koji se ovih dana trudi da maksimalno zaštiti mlađu sestru.

 

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Puplja

    16. novembar 2016 | 10:56

    Ovakve pretnje osobi koja se bori za život može da pošalje samo nenormalna osoba .Isidori želim brz oporavak .A tog ludaka nadam se da će polocija uhvatiti.

  • Bilja

    16. novembar 2016 | 10:36

    Ovo ie ,blago rečeno,čudno. Neko je zvao tel.pretio,ona zna koje to,seli se van zemlje.....Pa ta osoba se nije ni krila a sigurno ima i dobar razlog za tako nešto. Treba da čujemo i drugu stranu priče. Verovatno je zanimljiva .

  • bgd

    16. novembar 2016 | 13:39

    odakle toliki novac za jet set život po svetu. Moskva, new york, Tajland, Florida, češka itd. sin je već član Trilateralne komisije! šta u stvari ovi hoće?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA