Do sada neviđeno na našim prostorima: Srpski Romeo i Julija u "Seoskoj kafani"! (FOTO)

U mjuziklu "Seoska kafana" igraju: Marijana Mićić, Dragana Mićalović, Saša Joksimović, doajen srpskog glumišta Petar Božović i mnogi drugi

  • 2

Prvi put u istoriji srpskog pozorišta publika će imati priliku da vidi kafanu na daskama koje život znače. Mjuzikl "Seoska kafana" donosi nešto što do sada domaća publika nije imala prilike da vidi.

KOJA JE LEPŠA? Dve najzgodnije srpske voditeljke ponovo zajedno, posle 7 godina! (FOTO) (VIDEO)

Radi se o priči o srpskom Romeu i Juliji, po originalnoj ideji Nikole Burovca i Marka Jovanovića. Čast da režira prvi kafanski mjuzikl imao je mladi reditelj Marko Mandić, koji je kao najbolji student bio i asistent režije na FDU, i Igor Stanojević, mlada nada srpske režije.

U projektu je zastupljena autorska muzika, specijalno rađena za ovu predstavu, sa petnaest potpuno novih numera, ali u starom ruhu. Autor muzike je Nikola Burovac, a važno je napomenuti da će muzika ovaj put biti sve vreme na sceni i konstantno svirati, što garantuje i dobru glumu i dobar provod.

Doajen jugoslovenske kinematografije i jedini živi boem, kako ga zovu, Petar Božović, igra jedu od glavih uloga i jako ga raduje činjenica što igra u prvom kafanskom mjuziklu.

Foto: Promo Foto: Promo

Srpske Romea i Juliju tumače Saša Joksimović i Dragana Mićalović, koji su osim po svojoj glumi poznati i po sjajnim glasovnim mogućnostima.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovo je priča o povratniku, koji se posle 15 godina provedenih u inostranstvu vraća svojoj zemlji, prvoj ljubavi, i očekuje da je sve isto. A da li je baš tako?

Foto: Promo Foto: Promo

Premijeri mjuzikla se očekuje u januaru 2017. godine, a ostalu glumačku ekipu čine: Marijana Mićić, Tea Gjorgjioska i renomirani prestižni ansambl "Skala" Beograd.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA