Pogledajte Orgazam uživo! (VIDEO)

Delovi drugog prošlogodišnjeg koncerta naći će se na vinilnoj ploči Električnog orgazma "Puštaj muziku", koju bi trebalo da tokom decembra objavi promoterska kuća Long Play

  • 0

Električni orgazam je objavio na svom Jutjub kanalu snimak jednog od dva trijumfalna koncerta u Domu omladine Beograda (DOB), kojima je prošlog decembra proslavljao 35 godina postojanja.

- Na Youtube-u je snimak prvog koncerta, kog je režirao Vladimir Jakšić. Publika može da vidi i delove koncerta na kojima su gostovali originalni članovi benda basistkinja Marina Vulić i gitarista Ljubomir Jovanović-Jovec, kao i basista druge postave Jovan Jovanović-Grof - , objašnjava frontmen El Orga Srđan Gojković-Gile.

Delovi drugog prošlogodišnjeg koncerta naći će se na vinilnoj ploči Električnog orgazma "Puštaj muziku", koju bi trebalo da tokom decembra objavi promoterska kuća Long Play.

Foto: Branko Gavrić Foto: Branko Gavrić

Jednoipočasovni snimak na Jutjubu sjajan je uvod u novi susret Električnog orgazma sa beogradskom publikom 23. decembra u dvorani "Amerikana" DOB-a, gde bend obeležava još jednu značajnu godišnjicu - 30 godina albuma "Distorzija"! Električni orgazam će 23. decembra pored svih 11 pesama sa tog kultnog albuma izvesti i velike hitove iz svih delova karijere.

Ulaznica za koncert Električnog orgazma u "Amerikani" 23. decembra košta u pretprodaji 1.200 dinara, preko mreže Eventim.

VAŽNO! Od 1. decembra ulaznica košta 1.500 dinara, a na dan koncerta 1.700 dinara.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA