OVO SE NE MOŽE OPISATI REČIMA! Prštale uvrede, nikad viđeni haos u "Pinkovim zvezdama"! (VIDEO)

Sukob između Zorice Brunclik i Milana Kalinića jedan je od retkih, realnih sukoba koji su se ikada dogodili u domaćim muzičkim takmičenjima

  • 37

Zorica Brunclik i Milan Kalinić uputili su jedno drugom niz reči nakon kojih je veliko pitanje da li će njih dvoje moći zajedno da sarađuju na istoj emisiji, tačnije u "Pinkovim zvezdama".

Aleksandra pljuje narodnjake, a pevala je na svadbama! Iznervirani Šaban isprozivao Radovićevu!

Do žestoke rasprave došlo je nakon što je Zorica spustila svoju fotelju nakon što se Aleksandra Radović nasmejala na komentar koji je Brunclikova uputila kandidatu.

Foto: Printskrin/TV Pink Foto: Printskrin/TV Pink

Zorica je potom počela da plače, snimanje je prekinuto, pauza je trajala pola sata. Ali tek onda nastao je pravi haos. Verujte, ovako nešto do sada nije viđeno u nekom domaćem muzičkom takmičenju.

Foto: Printskrin/TV Pink Foto: Printskrin/TV Pink

U jednom trenutku, dok je trajala rasprava između Milana Kalinića i Zoric Brunclik, voditelj je pevačici rekao čak i to da je "njegovo poštovanje prema njoj sve manje".

Ceo događaj pogledajte na snimku ispod, od 38:50 do 59:00 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • novosadjanka

    4. decembar 2016 | 16:21

    Milan ima i previse strpljenja s njom (Zoricom)! Ja ne mogu da je podnesem.

  • Zule

    4. decembar 2016 | 16:32

    Velika "zvijezda " je bila Zorica, ali je razmazena, a ispala je i los covek. Hoce covjaka da ostavi bez posla, a stalno ga provocira. Jako neprijatna osoba. Evo sve ima, a opet joj nesta fali! Na silu i na pare ne moze biti dama i gospodja, a tesko da moze imati i postovanje. U svakoj emisiji gdje je bila uvijek je neka zategnuta situacija i neprijatna. Mene je jako razocarala.

  • Nina

    4. decembar 2016 | 16:56

    Zorica je dobra pevačic, to je jedino kod nje dobro. Aleksandra je bobra pevačica, ona je dama koja zna to da pokaže i damski da se ponaša. Zorica se ceo život gurala da pokaže damsko držanje ali nije uspela. U grandovom i pinkovom žiriju Zorica me podseća na dvorske l..e iz filmova. Zorica treba da se pomiri sa svojim datumom rođenja i da joj ne smetaju mlade, lepe, kulturne i obrazovane osobe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA