VEST KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Kim Kardašijan i Kanje Vest se razvode?

Prema pisanju pojedinih američkih medija, američka starleta se navodno oseća "zarobljena" u braku sa američkim hip-hoperom

  • 23

Informacija koja je odjeknula u američkim medijima jeste to da se Kim Kardašijan i Kanje Vest navodno razvode. Prema pisanju "US Weekly"-ja, američka starleta je ta koja je nesrećna u ovoj emotivnoj vezi.

- Treba da prođe neko vreme pre nego što ona može nešto da uradi. Ona ne želi da ostane u braku - rekao je, navodno, prijateljica Kardašijanove.

Da podsetimo, Kanje Vest je nedavno pušten iz bolnice, a Kim, kako se navodi, neće ništa preduzimati dok se njen suprug u potpunosti ne oporavi.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Ona brine o Kanjeu i njoj je lakše što on dobija pomoć koja mu je neophodna, ali se neko vreme osećala "zarobljeno" - navodi ovaj neimenovani sagovornik.

Ono što navodno muči Kardašijanovu jeste reperovo problematično ponašanje, ali se ona trudi da mu pomogne i pruži podršku.ž

Ni Kim, ni Kanje se nisu oglašavali povodom ovih navodnih informacija. Da li su tačne, vreme će pokazati.

(Telegraf.rs=

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA