PRESMEŠNO: Seka Aleksić i pljeskavica za 600 dinara!

Na sajtu "Kupimo" za 600 dinara nudi se karta za koncert Seke Aleksić, koja obuhvata kupanje u bazenu i pljeskavicu od 200 grama

  • 7

Srpski estradni umetnici često su spremni da zarad "umetnosti" (čitaj - novca) pevaju pod šatorima, na traktoru, viseći s drveta, jašući harmonikaše... Iako, kao prvoligašica uglavnom nastupa u dvoranama i velikim halama, Seka Aleksić napravila je presedan, pa će 7. jula nastupiti na bazenima "Centra zdravlja Izvor" u Stojniku, kod Ralje (opština Sopot). Ono što je posebno zanimljivo u najavi za nastup je činjenica da se Seka "nudi" putem sajta za popust roba i usluga "Kupimo" i da se u paketu sa ulaznicom dobija i pljeskavica... S lukom, verujemo.

Kako se najavljuje, pevačica će 7. jula nastupiti pokraj bazena na "fenomenalnom otvorenom prostoru", a osim uživanja uz njene pesme uz popust od 67% dobićete i obrok. - Igrajte, uživajte, a ako se pregrejete - rashladite se u bazenu. Ako ogladnite - čeka vas pljeskavica. Savršen provod i obrok za samo 600 dinara - piše u opisu ponude.

Dakle, uz Sekin nastup za 600 dinara dobijate  i pljeskavicu od 200 grama. Ako se karte za ovaj Sekin nastup kupuju regularno, bez posredstva ovog sajta, cena je 1.800 dinara. I ostajete bez pljeskavice!

 

(A.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pink

    15. jun 2012 | 21:34

    boze....baci ciglu na ovu sto se hvali kamionima kucama avionima i budi precizan

  • Gorica Popic

    15. jun 2012 | 22:16

    Ovo nema nigde!Pa bolje da je i jos satore razapela ko oni pravi cigani ,kalajsture,i koncert ko bombona!

  • Pepeljuga

    16. jun 2012 | 18:08

    Svaki tabloid (da ih ne reklamiramo), jedva doceka neki ovakav dogadjaj samo da bi popunio svoje strane, kada nemaju adekvatnu pricu. Ideja je originalna, jer se na ovaj nacim ljudima pruza prilika da posete neko mesto, koje inace, zbog finansija ne bi mogli da posete, a da ujedno uzivaju na koncertu, pa bila to Seka ili neko drugi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA