RAT: Pokojna Mileva nastavlja da "pljuje" Karleušu!

"Mačko, ja bih na tvom mestu tužila Tolkina, i on te kopira! Bestidnik!", poručila Pokojna Mileva Karleuši, uporedivši je s likom iz "Gospodara prstenova"

  • 26

Osoba skrivena iza naloga Pokojne Mileve na Tviteru nastavlja da provocira pevačicu Jelenu Karleušu na ovoj društvenoj mreži. Nakon brojnih duhovitih komentara na pevačicin račun, ovaj put je Pokojna Mileva postavila fotografiju na kojoj je ukazala na sličnost između Karleušinog stajlinga i stajlinga lika iz ekranizacije Tolkinovog dela "Gospodar prstenova". Kao komentar na fotografiju Mileva je napisala:

- Mačko, ja bih na tvom mestu tužila Tolkina, i on te kopira! Bestidnik!

 

Dok je gostovala u emisiji "Amidži šou", Ognjen Amidžić joj je uživo preneo pozdrave od Pokojne Mileve sa Tvitera. Na to je pevačica izjavila:

- Mislim da ta Mileva nije dovoljno pokojna i potrudićemo se da ostane bez telefona sa kog tvituje.

Pokojna Mileva je to protumačila kao pretnju, najavivši i mogućnost tužbe protiv Jelene Karleuše, ali očigledno se nije uplašila, već i dalje nastavlja da na duhovit način "pljuje" popularnu pevačicu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanoje

    14. jun 2012 | 18:19

    Ne zna se ko je bolesniji. Da li je to Jelena Karleuša ili lik koji stoji iza pokojne Mileve i ima neku bolesnu potrebu da bude u centru pažnje?

  • maher

    14. jun 2012 | 16:03

    Karleušu u LUDNICU !!! Trovačica mozgova,zatupljuje omladinu već 15 godina !!! Jedna reč: STOKA !!!

  • NEMANJA

    14. jun 2012 | 17:05

    @maher... vec 17 godina! :-) hvala Bogu na JK... Ova nasa estrada bi bila tako dosadna bez nje... btw novi album joj je VRH VRHOVA...!!! :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA