Bacite se, skinete gaće, uturite, završite... Šokantni seks intervju čuvene srpske glumice! (VIDEO)

- Bila sam sklona orgazmima, a nisam znala ni da postoje "vijagre". Niko nas nije učio da doživimo vrhunac - izjavila je Eva Ras

  • 3

Glumica Eva Ras (75) koja u filmu "Saga o tri nevina muškarca", ima nekoliko seksi scena sa mladim Danilom Babovićem, bez dlake na jeziku govori o seksu, otkriva kako je izgledalo vođenje ljubavi kada je ona bila mlada i objašnjava za šta su za sve krivi seksolozi.

RANI RADOVI: Vendi gola u kadi, a gleda je Bata Živojinović! (VIDEO)

Eva Ras, koja je snimila prvu golišavu scenu u istoriji jugoslovenske kinematografije, u ostvarenju "Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT", u svom stilu, kaže da je mnogo napredovala u prethodnih dvadesetak godina.

- Od baba-sere koju sam igrala u filmu "Mi nismo anđeli", došla sam do baba-je**ljke, koja sama skida i defloriše mladiće. To je veliki napredak u karijeri, od devedesetih do danas. Bilo je zanimljivo iskustvo - izjavila je Eva Ras za "Informer" i opisala kako je izgledalo snimanje scena sa mladim Danilom Babovićem.

- Bilo mi je smešno što igram babu koja pokazuje svoje zube, donju vilicu na metalnim nitima, a gornje zubalo na implantima, u ljubavnim dahtanjima. Upravo mi je moja vilica dobro došla za ulogu, da babi jasno stvai do znanja da ne umišlja da je mlada i da je stvorena za ljubav, već da podseti da ju je na seks podstakla "vijagra", koju je prethodno slučajno uzela - rekla je slavna glumica i objasnila da njoj za seks nisu bili potrebni bilo kakvi afrodizijaci.

- Može se doživeti fantastična ljubav i bez tog medicinskog orgazma. Bila sam sklona orgazmima, a nisam znala ni da postoje "vijagre". Niko nas nije učio da doživimo vrhunac, a pošto nam je sve vezano za seks bilo zabranjeno voće, mi smo orgazme doživljavali najlepše - smatra Eva koja je dodala da su seksolozi krivi za popularizaciju seksa za jednu noć.

Printskrin: YouTube/Telic Studios Printskrin: YouTube/Telic Studios

- Vidim da se danas mladi muče. Ceo haos na planeti napravili su seksolozi, koji su počeli da upoznaju čovečantsvo s tim šta je orgazam, imaju li žene orgazam ili nemaju... U tom razotkrivanju seksa, izgubio se libido. Ne samo da bi devojke volele da dođu do orgazma i mladići do ejakulacije, nego oni uopšte ne umeju međusobno da se osvoje. Zato je dana s popularan jednokratan seks. Jer ako se vi bacite, skinete gaće, uturite, završite, to ne može da bude inspirativno da sutra kupite buket cveća i da je čekate pred kapijom - zaključila je Eva Ras.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemke

    30. decembar 2016 | 13:17

    Povraticu, što mi je trebalo ovo da procitam

  • AMG

    30. decembar 2016 | 16:45

    Samo se pitam,dali je ovo moguce?

  • Ćiro

    30. decembar 2016 | 14:43

    Na vreme je shvatila šta je sex - primitivizam i da je najveći bižiji dar skinuti nevinost gradskom zvrlji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA