JA SAM UBICA... ZA SADA: Nataša Ninković najavila neverovatan zaplet u 2. sezoni serije "Ubice mog oca" (FOTO)

- Biće još iznenađenja u drugoj sezoni - rekla je srpska glumica, koja u seriji glumi Nataliju Despotović

  • 9

U nedelju uveče (1. 1. 2017.) završena je prva sezona serije "Ubice mog oca". Ispostavilo se, bar prema viđenom, ubica Milice Despotović njena majka Natalija Despotović, koju igra Nataša Ninković.

NAJDRAMATIČNIJA EPIZODA SERIJE “UBICE MOG OCA”: Ovakav kraj serije NIKO NIJE OČEKIVAO! (FOTO)

Ipak, čuvena srpska glumica nije ni potrvdila niti demantovala da je lik koji ona tumači izvršio ovaj zločin.

- Ni ljubav ni bilo šta drugo nemaju opravdanje za takav čin! Ovo je bilo iz nehata. Ali ne znači da je manje kažnjivo. Ali polako... Ja sam i ubica zasad. Biće još iznenađenja u drugoj sezoni - rekla je Nataša Ninković za "Blic".

Ona je objasnila kako se spremala za lik Natalije.

- Bilo je dosta zahtevno. Međutim, mi ionako živimo sve antičke teme. Svedoci smo svakog dana najužasnijih zločina iz strasti, iz dijagnoze. Pa i iz nehata. Tako da je materijala bilo svuda. Imala sam poverenje u reditelja Gagu Antonijevića i potpuno sam mu verovala. Ja sam sa svoje strane dala sve, a on sa svoje takođe - navela je Ninkovićeva.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Prema nezvaničnim informacijama, nova sezona serije "Ubice mog oca" počinje naredne jeseni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    3. januar 2017 | 13:42

    Jeste je ona udarila ali mislim da ju je neko drugi ubio

  • TANJA

    3. januar 2017 | 14:05

    Cestitke sto se uopste neko odvazio da rezira krimi seriju.Stvarno nam je vec dosta bilo onih humoristickih serija.Ne kazem da su bile lose naprotiv al kad gledamo reprizu reprize pa tako u beskonacnost onda stvarno bude dosta. Ova serija je pravo osvezenje.

  • Bane

    3. januar 2017 | 13:09

    Svaka čast za ideju i tematiku serije, pun pogodak. Što više zapleta to više gledalaca, hvala tvorcu ideje za scenario što je dokaz da ima ko i da stvara ozbiljne krimi serije na ovim prostorima, a da ne moramo da se oduševljavamo samo tudjim - stranim produkcijama. Dosta nam je propagiranja "parada... gluposti" ili ratnog vremena, ovo je pravo osveženje i za nas, a i za naše glumce koji ne skromno pripadaju svetskom kvalitetu. Vuče, ti možeš po kvalitetu, izgledu"`ladno" da budeš naš "Nicolas Cage". Bravo i sa srećom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA