PAPARAZZO: Nata i Vlada zagrljeni na Braču!

Dok su išli ka recepciji hotela "Blu san Elafuza", maneken i pevačica su se strasno ljubili, ne krijući emocije

  • 6

Vladimir Vuksanović i Nataša Bekvalac su nedavno uslikani na hrvatskom ostrvu Brač kako zagrljeni ulaze u hotel "Blu san Elafuza".

Dok su išli ka recepciji, strasno su se ljubili, ne krijući emocije. Zatražili su jednu sobu, na iznenađenje organizatora manifestacije Fashion.hr, čiji su bili gosti.

- Nataša se odazvala pozivu Neše Klika, svog dugogodišnjeg prijatelja, da prisustvuje modnoj manifestaciji na Braču - kazao je pevačicin portparol Faris Juma, ne želeći da govori o ostalim saznanjima.

(Izvor: Kurir / Foto: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzimboz

    19. jun 2012 | 10:32

    Namirisala pare fufa :)

  • KURJAK

    19. jun 2012 | 15:27

    Ostaces ti Vlado i bez 50-somica i bez gaca sa natasom ako i treba tako kad njena fufica vredi, a na kraju krajeva neces biti ni prvi ni poslednji kojeg je nata ispalila za lovu.

  • intimen frizuren

    19. jun 2012 | 13:01

    pa da,j acu morati sazvati vandrednu sjednicu kucnog vjeca da vidimo kako dalje da idemo kroz zivot,posle ovoga vise nista nece biti isto,istoriski sex za buduca modna pokoljena i ubarn womwn generacije sirokogrudih nogu i neobuzdanog novcanika u predelu vaginalnog sekreta...tamo je u isto vreme primecena Karijera dare bubamare i Glas jelene karleuse kako ispijaju karton jaja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA