≫ 

Šabanu i Goci Šaulić zbog duga oduzeli stan od 72.000 evra!

- Zadovoljna sam presudom, ali mene to maltene ne interesuje... Gordana nikada nije htela da vrati novac, ona nije ostala samo nama dužna, već mnogima. Šaban nije znao da je ona od nas uzela novac - rekla je Gordana Gocić

  • 6

Šabanu Šaulić i njegovoj ženi Gordani navodno je sudskim putem oduzet stan u Trebevićkoj ulici zbog navodnog duga. Nekretnina se sada prodaje na aukciji, a cena je oko 72.000 evra.

O OVOME ĆUTI CEO ŽIVOT! Ovo je DOKAZ koliko Dragan Kojić Keba zaista ima godina! (FOTO)

Nime, sve je počelo 1994. godine kada su bivši direktor PGP RTB-a Božidar Gocić i njegova supruga Gordana pozajmili su porodici Šaulić 93 hiljada nemačkih maraka. Budući da im nije vraćen novac, Gocići su pokrenuli sudski postupak.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Navodno, donesena je i pravosudna sudska odluka po kojoj stan treba da se proda.

 

- Zadovoljna sam presudom, ali mene to maltene ne interesuje. Izgubila sam volju i nadu. Kada mi je bio potreban novac, nisam ga imala. Taj novac bio je izuzetno veliki, mogla sam da kupim kuću preko puta, ali zato sada moram da prodam moju jer ne mogu da se izdržavam. Gordana nikada nije htela da vrati novac, ona nije ostala samo nama dužna, već mnogima. Šaban nije znao da je ona od nas uzela novac. Kada sam mu rekla, rekao je: “Šta mene briga, Goci ste pozajmili, ne meni”. Imamo priznanicu sa njenim potpisom, potpisala je tri priznanice. Nešto sitno je vraćala, ali celu svotu nikada nije isplatila. Nismo imali od čega da živimo, pa smo je stalno zvali. Ona je donela nekoliko puta po hiljadu maraka… Jednostavno nije htela da vrati, a mnogo me je pogodilo kada mi je rekla “Božo neće doživeti da vam vratim ceo ovaj novac - potvrdila je Gordana Gocić za "Blic".

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petronije

    24. januar 2017 | 13:25

    Beda .

  • Andjelija

    24. januar 2017 | 14:26

    Jer moguce da su duznici koji ne vracaju pozajmljeno.a proseravaju se kakvu imaju vilu i kao zavirite u luksuznu vilu sabana saulica.ciganija.

  • silvija

    24. januar 2017 | 13:59

    Jao jao sto se imena kaljaju zbog dugova,on nije znao ,lazov kao sto mu je i zena od 1994do sada nije dug vracen ,sramota treba da im oduzmu jos jedan stan,veliki Saban i jos veca Goca,da vase ime po novinama se vuce sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA