Ne mogu da verujem šta se dogodilo! Evo šta je Nikola Rokvić rekao o tuči u Delta Sitiju u kojoj je učestvovao njegov otac!

- Marinko je, ipak, čovek u godinama, a taj mladić je mnogo mlađi od njega - rekao je Nikola Rokvić za Telegraf

  • 20

Nikola Rokvić kaže da je bio zatečen kada je čuo da se njegov otac Marinko Rokvić u subotu u garaži Delta Sitija fizički sukobio sa muškarcem I.A. i njegovom devojkom

Rekao mi je: "Šta hoćeš, bre, majmune?" i krenuo da me udari! Napadnuti mladić opisao tuču sa Marinkom Rokvićem!

- Zatečen sam! Nisam mogao da verujem kada sam čuo šta se dogodilo... Marinko je, ipak, čovek u godinama, a taj mladić je mnogo mlađi od njega... Policija je izvršila uviđaj i ne bih to zaista komentarisao - rekao je za Telegraf Nikola Rokvić koji je trenutno na skijanju na Kopaoniku, i dodao da se posle incidenta u Delta Sitiju čuo sa svojim ocem.

- Razgovarali smo, ali on je imao obaveza, pa nismo mnogo detaljisali o tome šta se dogodilo. Sutra (u ponedeljak, prim. aut) se vraćam u Beograd pa ću tada znati sve detalje - zaključio je Nikola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amfilohije

    29. januar 2017 | 15:53

    Ne branim ni jednu stranu odmah da se ogradim, ali vidim da vecina ljudi pljuje Rokvica. E sad moguce da su ovo dvoje mladih namerno njega provocirali samo da bi o njima pisali portali i novine. U ovo danasnje vreme ne preza se ni od cega zarad mrve popularnosti.

  • savest

    29. januar 2017 | 18:42

    Oo dragi moji ljudi.Ovo je Strasno ,Decko je na snimku imao stap I on je snimao.Hoce da se eksponira u javnosti pa je nasao nacin,Moji sinovi zavrsili fakultete pa me mogu da se zaposle .Treba da se na oval nacin eksponiraju da bi se zaposlili,,Strasno,,

  • mara

    29. januar 2017 | 17:40

    Da mene "prebije" stariji gospodin ja od sramote se ne bih pojavljivala.Dečko,kakav si ti muškarac kad si dobio batine od dede 4-5 unučadi?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA