≫ 

IZNENAĐENJE U IME LJUBAVI: "Leksington bend" obradovao publiku za Dan zaljubljenih! (FOTO)

Nakon spota za pesmu "Bosanka", momci iz grupe Leksington poklonili su svojoj vernoj publici novi album "Noć pod zvijezdama"

  • 1
Foto: Promo Foto: Promo

Momci iz grupe "Leksington", najpopularnog benda na našim prostorima, za koje se godinama vezuju emocije i veliki hitovi, za Dan zaljubljenih iznenadili su svoju publiku novim albumom.

KAKVU BOMBU IMA KRAJ SEBE! Supruga srpskog pevača rodila je TROJE dece, a izgleda BRUTALNO! (FOTO)

Pristup snimanju četvrtog studijskog albuma bio je na nivou svetskih izvođača. Izabrali su studio koji je najbolji na ovim prostorima i snimili u njemu veliki deo albuma, koji nosi naziv "Noć pod zvijezdama", a sa 15 novih pesama su ipak ostali dosledni svom zvuku.

Foto: Promo Foto: Promo

Studio RSL iz Novog Mesta u Sloveniji, u kojem su između ostalog snimale velike zvezde ex yu scene, kao što su Gibonni, Zdravko Čolić, Parni valjak i mnogi drugi, doprineo je da grupa "Leksington" zvuči bolje nego ikad.

Master pesama urađen je u Londonu, a za tekstove i melodiju, kao i čitav album, bili su zaduženi svi eminentni autori u Srbiji, poput: Baneta Opačića, Aleka Aleksova, Jelene Trifunović, Dušana Alagića, Peđe Medenice, Marine Tucaković, Aleksandre Milutinović i mnogih drugih...

Foto: Promo Foto: Promo

Zanimljivo je da su momci iz "Leksingtona" prvi put sarađivali sa Ognjenom Amidžićem i Reljom Popovićem, a svoj autorski pečat na čak tri pesme dao je i Miloš Vuksanović, gitarista grupe.

Foto: Promo Foto: Promo

Album "Noć pod zvijezdama" u prodaji je u pet "Vulkan" knjižara u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, u periodu od 14. do 19. februara, a uz kupovinu novog CD-a stiže i iznenađenje - bonus DVD sa beogradskog koncerta na Stadionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oko moje

    16. februar 2017 | 20:25

    Mnogoooooo volim ovaj bend, njihove pesme sve su top top top top... Previse ih volim i tako imam ogromnu želju da ih upoznam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA