NIkada nećeš biti gluplja nego sada! Evo šta je Ceca poručila ćerki!

- Ne može čovek od njih sada da očekuje pravilne odluke. Sad je vreme da greše i da brljaju, tako da imam zaista veliko razumevanje - rekla je Ceca o svojoj deci

  • 10
Ceca i Anastasija Ražnatović Foto: Telegraf

Pevačica Ceca Ražnatović je na zanimljiv način opisala kako savetuje svoju decu Veljka i Anastasiju, i istakla koliko je važno učiti iz sopstvenog iskustva.

SVE JE OVO ZA NJENU LJUBAV... Ovo je POSLEDNJI intervju Željka Ražnatovića Arkana pred svadbu sa Cecom!

- Mislim da sa toliko malo godina čovek i ne razmišlja kako treba. Mislimo da smo najpametniji, najzreliji, pogotovo sa 18 godina. Ja stalno govorim mojoj ćerki: "Slušaj Anastasija, gluplja nikad nećeš biti nego sad sa 18. Sve ti to govorim iz ličnog iskustva. Tada misliš da si najhrabriji, najzreliji, najpametniji, sve je to zbog hormona. A sad da li sam imala hrabrosti da se udam rano, mogu da kažem da sam se samo jako, jako zaljubila. Ja sam volela i prosto to nije imalo veze ni sa kakvom zrelošću ili životnim iskustvom. Koje sam ja mogla da imam životno iskustvo sa 20 godina kad sam srela i upoznala Željka" - izjavila je Ceca za "Blic" i dodala kako savetuje svoju decu, ali i njihovo društvo.

Printskrin: Instagram/raznatovic_anastasija Printskrin: Instagram/raznatovic_anastasija

- Kada pričam ovoj omladini koja mi dolazi kući sa Veljkom i sa Anastasijom, njihovom društvu, stalno govorim ne zalećite se jer vi nemate nikakvog iskustva, nemate pojma ni o čemu. Naravno, oni me gledaju belo, ali definitivno, sve ide uz godine. Znači iskustvo i zrelost. Ne može čovek od njih sada da očekuje pravilne odluke. Sad je vreme da greše i da brljaju, tako da imam zaista veliko razumevanje - zaključila je Ražnatovićeva.

Foto: Instagram/raznatovic_anastasija Foto: Instagram/raznatovic_anastasija

(Telegraf.rs/izvor: Blic )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    14. februar 2017 | 22:00

    Ne znam sta pljujete po zeni. Nista lose nije rekla. Potpuno je u pravu!

  • Тутор

    14. februar 2017 | 19:51

    Глупост је неограничена и невезана је за узраст.

  • Ja

    14. februar 2017 | 21:57

    Nevidim nista sporno u ovakvom razmisljanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA