≫ 

Priznao krivicu zbog povređene maloletnice: Halid Muslimović mora da plati kaznu od 80.000 dinara!

Halid Muslimović je u petak uveče u Novom Beogradu svojim automobilom "zakačio" maloletnu M. P.

  • 19
Halid Muslimović Foto: Telegraf

Pevač Halid Muslimović je u petak, 17. februara, oko 20 časova u Novom Beogradu svojim automobilom marke "pežo 307" zakačio i oborio maloletnu Minu P. te je osumnjičen za ugrožavanje bezbednosti javnog saobraćaja, zbog čega će morati da plati novčanu kaznu u iznosu od 80.000 dinara.

Halid za Telegraf posle nesreće: Devojčica je u redu, ja sam uznemiren... 35 godina ni mrava nisam zgazio i sad mi se desi ovo

Pevaču se tereti za izazivanje lakše saobraćajne nesreće, međutim, tužilaštvo mu je ponudilo sporazumno priznavanje krivice, na šta je on bez pogovora pristao.

Muslimoviću neće biti suđeno niti će mu biti oduzeta vozačka dozvola, a novčanu kaznu od 80.000 dinara, kako je navedeno, moraće da uplati u humanitarne svrhe, piše "Alo".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Devojčica je zakačila sa strane u ogledalo i pala je. Međutim, izgleda da je sve u redu. Pala je i ustala je odmah. Evo me sad baš pred Urgentnim, sad stižem. Mislim da je sve okej, tako su mi javili. Ona je i ustala sama… To je bilo jedno četiri-pet metara posle pešačkog. 35 godina vozim, nisam mrava zgazio, i sad mi se desi to… Ona je sa strane naišla, nisam je ja udario - izjavio je Halid iste večeri nakon nesreće za naš portal.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pevač se svakodnevno raspituje o zdravstvenom stanju devojčice, iako je ona nakon zadobijenih lakših povreda izašla iz beogradskog Urgentnog centra, navodi "Alo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    19. februar 2017 | 00:15

    Gospodinu Halidu kapa dole za sve

  • Milan

    19. februar 2017 | 00:14

    Zao mi je zbog toga sto se dogodilo, i devojčice, zelim joj brz oporavak, a gospodinu Halidu svaka cast na svakom potezu i koraku koji je učinio. Nakon događaja, Milan Čačak

  • Milos

    19. februar 2017 | 08:57

    To je pravi primer kako treba savestan covek da se ponasa! Zao mi je devojke ali dobro je ispalo sve a Halid je pokazao da je velicina od coveka. Svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA