Umalo se ugušio: Džeju pozlilo, mora na hitnu operaciju!

- U prethodnih nekoliko meseci Džej oseća zamor prilikom minimalnog hoda, posebno kada se penje uz stepenice, ali i tokom dužeg stajanja - kaže izvor blizak pevaču

  • 6
Nebojša Bojović rođendan, Džej Ramadanovski Foto: A. Nalbantjan

Pevač Džeju Ramadanovskom je nedavno pozlilo, nakon čega je odmah otišao u Beč na preglede, i zakazana mu je je hitna operacija srčanih zalistaka.

IMAO JE KOSU I BIO MRŠAV: Da li biste prepoznali Džeja iz mlađih dana? (FOTO) (VIDEO)

Rodbina i prijatelji su veoma zabrinuti za Džeja, budući da on nije svestan koliko je situacija ozbiljna i da mu je čak i život ugrožen.

- U prethodnih nekoliko meseci Džej oseća zamor prilikom minimalnog hoda, posebno kada se penje uz stepenice, ali i tokom dužeg stajanja. Drugim rečima, bilo kakve aktivnosti koje su mu do nedavno bile normalne, sada ga umaraju! Međutim, Džej, kao i obično, nije ništa od toga shvatao ozbiljno! Čak ni ubrzan rad srca nije mu bio dovoljan alarm da se obrati lekarima - kaže za "Star" izvor blizak pevaču i dodaje:”, priča izvor i dodaje da je Ramadanovskom toliko pozlilo pre par nedelja, da je čak delovalo kao da će umreti.

Printskrin: Youtube/Dzej Music Official Printskrin: Youtube/Dzej Music Official

- Sva sreća, pa su sa njim bile dve prijateljice koje su ga hitno odvezle u bolnicu! Iz čista mira počeo je da se guši, i to dok je ležao i odmarao se! Suvi kašalj ga je umalo udavio, bilo je jezivo… One su pozvale jednog od Džejovih najboljih prijatelja, inače muža naše veoma poznate glumice! On je munjevito reagovao i Džeja je odmah odveo na jednu privatnu kliniku u Beogradu nakon čega mu je uz pomoć svojih veza zakazao pregled kod jednog do najboljih kardiologa u Evropi, a koji radi u specijalizovanoj klinici za kardiovaskularne bolesti u Beču. Istina, Džeju je već u Beogradu bilo bolje nakon ukazane hitne pomoći, međutim, lekari su mu skrenuli pažnju da mora ozbiljno da se leči. Već sutra je odleteo u Beč na privatnu kliniku gde su urađene sve analize - zaključio je jedan od prijatelja Džeja Ramadanovskog.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA