≫ 

On ih je upoznao, kada je Ljuba oženio Natašu PREKINULI SU SVAKI KONTAKT, a Vlada Mandić sada je OŠTRO prokomentarisao njihov razvod!

Posle dve godine od venčanja Nataše i Ljube, Vlada Mandić dočekao je momenat da javno ponovi ono o čemu je godinama pričao

  • 25

Vlada Mandić i Ljuba Jovanović godinama su bili najbolji prijatelji, sve dok Jovanović nije 2015. godine oženio Natašu Bekvalac!

ISELIO SE IZ STANA! Razvode se Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović!

Vlada nije mogao da se pomiri sa tim što je njegov najbolji prijatelj oženio Natašu o kojoj Mandić nije imao lepo mišljenje, što je neretko i javno isticao.

Natasa Bekvalac4

Međutim, ono što je činjenica jeste da je upravo Mandić upoznao Natašu i Ljubu koji su prvi put u vezi bili još 2012. godine. Tada nisu uspeli da održe vezu, da bi se posle dve godine ponovo spojili i na kraju venčali.

Pitali smo Natašu da li bi je IZNENADILO kada bi saznala da je trudna, a ŠOK odgovorom nasmejala je i samu sebe! (VIDEO)

Kako se pričalo, Nataša je navodno od Ljube tražila da bira između nje i Mandića, čije ponašanje joj se nije dopadalo. Kako se šuškalo, Nataša je smatrala da Vlada negativno utiče na Ljubu i da njihova veza neće opstati ako njih dvojica ne prekinu druženje.

Printskrin: Youtube/Star TV Printskrin: Youtube/Star TV

S druge strane, Mandić je uvek govorio da je ta veza, kasnije brak, osuđena na propast, a sada je u izjavi dočekao da to i ponovi:

To nije ništa novo i neočekivano. Nisam razmišljao o njima uopšte, jer su mi nebitni, ali sam znao da će taj brak pući - rekao je Mandić.

Foto: Instagram/bekvalceva Foto: Instagram/bekvalceva

Ono što je zanimljivo jeste da se sličan scenario odigrao i sa prvim suprugom Nataše Bekvalac, Danilom Ikodinovićem, koji je pevačicu takođe upoznao preko Vlade Mandića. Pre 13 godina, kada su se Danilo i Nataša zavoleli, rukometaš i vaterpolista bili su najbolji drugovi.

Maca Diskrecija počela da se DIRA PO MEĐUNOŽJU usred emisije, šokirani Amidžić se PREZNOJAVAO! (VIDEO)

Nakon što su se Nataša i Dača venčali, Ikodinović je prekinuo kontakt sa Mandićem. Njih dvojica su se pomirili tek kada su vaterpolista i pevačica okončali brak.

Posetimo, kako smo juče objavili, Nataša i Ljuba razvode se posle dve godine braka. Jovanović se iselio iz Natašinog stana na Dedinju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    12. mart 2017 | 14:34

    Pa vala kad je iko mogao posle Ćazima i nije bio za druženje. Čim je negde vidim meni onaj Ćazim pred očima, bljaks

  • Dundo Maro

    12. mart 2017 | 13:57

    Moram da zovem Vladu da me upozna sa Natom...

  • Mila

    12. mart 2017 | 15:24

    A Vlada kao bolji od nje?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA