≫ 

NE SMARAJTE ME VAŠIM PIKAVCIMA! SAMO 19+ cm! Maca Diskrecija nudi SEKS na Tviteru! (18+) (VIDEO) (FOTO)

- Što više seksa, to bolje - napisala je Maca Diskrecija u jednom od tvitova, koje redovno objavljuje ne bi li se što bolje "promovisala"

  • 10

Taman kada su svi pomislili da je Maca Diskrecija prestala sa eksplicitnim materijalom na Instagramu, ova Bosanka je našla novi vid reklamiranja, te se prebacila na Tviter!

 Maca Diskrecija počela da se DIRA PO MEĐUNOŽJU usred emisije, šokirani Amidžić se PREZNOJAVAO! (VIDEO)

Bosanska starleta jedina je koja je nedavno priznala da se bavi prostitucijom, a nakon što su joj nekoliko puta gašeni nalozi na Instagramu, posvetila se Tviteru i nastavila još eksplicitnije!

Naime, Maca na ovoj društvenoj mreži nudi svoje seksualne usluge, a "mušterije" priziva raznim porno-snimcima i fotografijama.

Od međunožja do golih grudi, gole zadnjice, dodirivanja i masturbiranja, Maca je čak javno napisala i šta potencijalni kandidati mogu dobiti od nje za iznos od 500 evra, koliko navodno i koštaju njene usluge. Kako bi bila što ubedljivija, zainteresovanima je to predočila i ljubičastom novčanicom uz posebnu poruku...

Moja maca je uvek željna - napisala je u jednom tvitu, uz objavljeni video na kojem pokazuje međunožje...

 

 

 (Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA