SPEKTAKL! Dejan Petrović naterao i Đuleta Van Goga da zapeva uz trubu (FOTO) (VIDEO)

Čuveni trubač je napravio ludnicu pred više od 5.000 ljudi, a na koncertu su bili i Vuk Kostić, Zorana Mihajlović, Neda Ukraden, Aco Pejović, Snežana Đurišić i drugi

  • 2

Spektakularan koncert Dejana Petrovića i njegovog Big Benda koji je održan u "Belexpo centru" ostaće upamćen po fantastičnoj atmosferi, sjajnom repertoaru, vrhunskom sviranju ali i po tome što ga je podržao rekordan broj poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života, uključujući i ministarku Zoranu Mihajlović koja je sve vreme uživala, ali najveće iznenađenje predstavljalo je pojavljivanje na sceni Đuleta Van Goga koji je prvi put zapevao uz zvuke trube.

Popularni roker i slavni muzičar doveli su zajedno zagrejanu atmosferu do usijanja praćeni horom od više od 5.000 posetilaca koji su uživali u nezaboravnom muzičkom događaju.

Dvorana je bila mala da primi sve zainteresovane koji su želeli da prisustvuju ovom prazniku muzike, a publika je više od dva i po sata koncerta sve vreme provela na nogama pevajući i igrajući uz Dejanove pesme ali i obrade najvećih domaćih i svetskih hitova.

Među onima koji su uživali bili su i Vuk Kostić, Aco Pejović, Neda Ukraden, Snežana Đurišić, Dragan Brajović Braja, Igor Todorović, Rada Radenović, Miša Mijatović, Aleksandra Jeftanovic i drugi.

-  Drago mi je što sam ovde sa vama! Moja sreća je kada uspem da usrećim vas i zato neću mnogo pričati već ću pustiti da truba kaže sve!- obratio se Petrović publici koju je zagrejala grupa "Glas, ne žice".

Usledio je muzički splet koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, a Dejan je, kao što je i obećao, napravio veče u kome je spojio "starke i opanke".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    15. mart 2017 | 09:30

    Kao prvo,u halu ne moze da stane taj broj ljudi...Moze jedino ako svi stoje na po jednoj nozi ili jedni-drugima na glavi da sede...Zaista ne razumem cemu to baratanje takvim ciframa...P.S.Ja radim u toj istoj hali tako da sam upucen u apsolutno sva desavanja....

  • djole

    15. mart 2017 | 09:39

    mono je vaznije da je bio veliki broj publike , a ove face koje stalno spominjete su ne vazne jer oni udju za dz , a umetnici zive od kupljunih ulaznica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA