Amidžić u emisiji pustio Macine kućne seksi snimke, a reakcija Sanje Marinković je POBEDILA! (VIDEO)

Macini perverzni snimci su izazvali mnogo komentara u studiju, a Sanja Marinković je bila najkonkretnija

  • 9

Gostovanje Mace Diskrecije u njegovoj emisiji Ognjen Amidžić je iskoristio da pusti Macine kućne seksi snimke nakon kojih se proslavila, a reakcije ostalih gostiju, Sanje Marinković i Milana Stankovića su nasmejale gledaoce. 

NE SMARAJTE ME VAŠIM PIKAVCIMA! SAMO 19+ cm! Maca Diskrecija nudi SEKS na Tviteru! (18+) (VIDEO) (FOTO)

Dok su prikazivani Macini perverzni video klipovi, Diskrecija je objašnjavala da se ničega ne stidi, a Stanković se u jednom trenutku ubacio pitanjem: "Je l' ovo nešto novo?".

Sa druge strane, Sanja Marinković je sve vreme bila smrtno ozbiljna a potom je podrobno analizirala Macinu golotinju.

- Maca je dala zadatak srpskim domaćicama. Prosečni domaćin gleda Macu i očekuje da i njegova žena izgleda tako. Kada muškarac dođe kući on očekuje od njegove žene da se ponaša kao Maca. To je težak zadatak. Poremetila je bračne odnose u Srbiji, sada muškarci nisu zadovoljni svojim ženama - zaključila je Sanja Marinković.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    15. mart 2017 | 09:26

    Amidži je puko ko bas,profesionalnu prostitutku je doveo u emisiju,zbog takvih kao što je on cena joj je skočila na 500€ po satu,i vrti se po Tv-u.Užas!

  • Dragan RS

    15. mart 2017 | 11:01

    Osoba koja je javno izjavila da se bavi prostitucijom gostuje u udarnom terminu, na televiziji sa drzavnom frekvencijom? I posle se pitamo, sto nam je tako kako jeste, sto nam je moral pao na najnize grane, sto su nam takve mlade generacije. Dotakli smo dno definitivno, pa jos rovimo, da probamo da se spustimo jos nize.

  • Marija

    15. mart 2017 | 10:01

    E bas nam je dzetset!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA