≫ 

BILE SU STUB "SREĆNIH LJUDI": Evo zašto su Tanja Bošković i Dubravka Mijatović napustile čuvenu seriju (VIDEO) (FOTO)

Glumice Tanja Bošković i Dubravka Mijatović snimile su 23 epizode popularne televizijske serije "Srećni ljudi"

  • 26

Televizijska serija "Srećni ljudi" (1993) nedavno je ponovo počela sa repriziranjem na RTS-u, a čak i danas, 24 godine kasnije, beleži rekordnu gledanost i među najgledanijim je domaćim serijama, zajedno sa "Boljim životom", "Porodičnim blagom" i drugim projektima.

Pre 25 godina je bljesnula u "Srećnim ljudima", doživela tragediju, nestala, a ovako sada izgleda lepa Đinina drugarica! (FOTO)

Serija "Srećni ljudi" snimana je u veoma teškim uslovima, budući da je tih godina u Srbiji bilo vreme inflacije, pa je mali honorar bio glavni razlog odlazaka glumaca iz popularne serije.

Dve glavne glumice, Tanja Bošković i Dubravka Mijatović, na žalost gledalaca, takođe su zbog honorara napustile seriju, a njihov odlazak teško je pao i reditelju Siniši Paviću.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Podsetimo, Dubravka je u "Srećnim ljudima" glumila Đurđinu Đinu Golubović, pojavila se u 23 epizode, a kasnije ju je zamenila Jugoslava Drašković.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

S druge strane, Tanja Bošković igrala je ulogu njene majke Lole Golubović, a u seriji je takođe ostala 23 epoizode.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

- Dubravka je izvanredna glumica i ja sam nju uzimao bez obzira na sve. Kada mi je Tanja saopštila da odlazi, rekao sam joj: "Nema problema, to je tvoja odluka, hvala na ovome što si do sada uradila". To je bio težak udarac za "Srećne ljude", jer su nas napustili glumci koji su bili noseći stub. Zamislite da u "Boljem životu" odu Dragan Bjelogrlić i Marko Nikolić, koji je igrao Gigu... - zaključio je Siniša Pavić za "Informer".

Prisetite se nekih scena iz čuvene serije!

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lols

    18. mart 2017 | 10:10

    I dve fantasticne glumice odu i oni kao zamenu nadju dve jako lose dve koje nikako nisu mogle Tanju i Dubravku da zamene

  • Pa

    18. mart 2017 | 08:27

    Da,da, i za mene je to bio sok. Ove dvije, prosto, nijesu bile zamjenjive. Ali, navikne se covjek...

  • Kreka

    18. mart 2017 | 01:12

    Tanju bi u tim godinama , svaki dan ceo dan :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA