≫ 

Kompletan snimak NEVIĐENOG SKANDALA! Karleuša brutalnim uvredama Viki umalo dovela DO SUZA, snimanje prekinuto! (VIDEO)

Svađa kao ova između Jelene i Viki dugo nije viđena na malim ekranima, a ni u "Zvezdama Granda". I ni malo nije delovalo kao "namešteno", niti neozbiljno.

  • 52

Potez Jelene Karleuše, da članovima žirija deli uloge iz fudbalskog tima, bio je inicijalna kapisla za neviđeni verbalni okršaj u "Zvezdama Granda".

Novi član žirija došao na snimanje "Zvezda Granda", svi su počeli da vrište, a onda je ZAUZEO Karleušino mesto! (FOTO)

- Imamo jednog poštenog sudiju i jednog korupiranog (Saša Popović i Snežana Đurišić). Imamo Ronalda (misleći na sebe), imamo jednog Mesija (Marija Šerifović). Može Mesi da bude i Aca... Imamo skupljača lopti, onog nebitnog (Viki Miljković), imamo matorog koji sedi na klupi (Bosanac) i jednog standardnog dobrog defendera (Ana Bekuta) - rekla je Jelena, a na njene reči Viki nije mogla da ostane nema.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Mi ovde imamo samozvanog Ronalda kao što imamo i samozvanu divu. Ja ne nam ko je nju prozvao da je diva. Tako je i sam sebe prozvala da je Ronaldo. Gde si ti proglašena da si diva?! Molim te objasni mi! - rekla je pevačica, zbog čega je Karleuša pobesnela.

MEŠAJ DEBELA! Kada je Karleuša krenula sa VRELIM plesom, mnogi su se pitali da li na sebi ima gaćice (VIDEO)

- Šta si pričala - pričala si. Sad ću ja da pričam. Sad će diva da ti objasni zašto je diva. Prvo - ja sam diva zato što imam koncerte kakve možes da sanjaš! - počela je Karleuša dok je u studiju "Granda" rasla temperatura!

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Samozvana, samozvana... - ubacila se Viki.

- Ja sam diva jer imam milionse fanova, a ti ih nikad nećeš imati ni 100! Ja sam diva zato što sam ja svetska zvezda koja se pojavljuje u svetskim medijima, a ti ne možeš da se pojaviš ni u šabačkom tržnom centru da eventualno otpevaš nešto ispred! - rekla je Karleuša, i dodala:

- Nemoj više nikada sebi da si dala za pravo da se obratiš divi, a da nisi pitala da li možeš da joj persiraš ili per tu, zato što ti ja nikada nisam dozvolu! - nastavila je bez daha Jelena, a Viki je izgledala kao da će svakog trenutka da zaplače!

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Ali Viki organizuje koncert u Areni na jesen... - zapržio je čorbu Saša Popović.

- Moje saučešće! Moje saučešće, Viki! - nije prestajala Jelena.

Pogledajte kompletan snimak (premotaj na 39:20 minut):

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagondzija

    26. mart 2017 | 11:49

    Viki je jedna skroz normalna osoba a Karleusa je jedno ne vaspitano beogradsko deriste

  • Skorpija

    26. mart 2017 | 10:36

    Ja ne razumem zašto J.K. a i ostali toliko napadaju Viki?J.K. je diva?u inostransvu ok,ali Viki je odlična pevacica ja je volim slušati u odnosu na Jelenune pesme.Ostavite je na miru niste interesantne na taj način.

  • Darko

    26. mart 2017 | 10:30

    Slava se ne stiče samo golotinjom, dugačkim jezikom, nego dobrim pevanjem i kulturnim ponašanjem. Ne liči, ni na divu ni na dobru pevačicu. Njeni fanova je vide samo kao plesačica u ring i seksi robota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA