Sve je slagao, ima lažni pasoš a roditelji su ga se odrekli: Milica Dabović otkrila ŠOKANTNE detalje o Simonu

- Njegovi roditelji uopšte ne žive u Parizu, kako mi je govorio. Lagao me je da će me voditi kod njih da ih upoznam - rekla je Milica Dabović

  • 26

Nakon što je Simon Šiklić priznao krivicu za porodično nasilje nad Milicom Dabović, posle čega je proteran iz Srbije, ponovo se oglasila Dabovićeva koja je iznela nekoliko šokantnih detalja o Šikliću, o kojima do sada nije pričala u javnosti.

Simon je PROTERAN iz Srbije, nijednoj devojci neće uraditi ništa slično! Evo šta Milica Dabović kaže nakon što je Šiklić osuđen zbog porodičnog nasilja!

Milica tvrdi da je sve što joj je Šiklić ispričao o sebi, bila laž, počev od njegovih roditelja do pravog imena.

- Sve što mi je rekao o sebi bila je laž, počev od njegovog pravog imena, koje nije Simon već Šime, do toga da ima lažni pasoš. Takođe, njegovi roditelji uopšte ne žive u Parizu, kako mi je govorio. Lagao me je da će me voditi kod njih da ih upoznam. Oni žive u Drnišu u Hrvatskoj i odrekli su ga se pre više od deset godina  - izjavila je Milica i dodala da njenom novom dečku Vuku uopšte ne smeta tetovaža koju je ona posvetila Simonu.

Foto: Telegraf, A. Nalbantjan Foto: Telegraf, A. Nalbantjan

VOLIM JE, PROŠLOST ME NE ZANIMA: Prvi intervju Vuka, novog dečka Milice Dabović!

- Često se šalimo na taj račun. Vuk kaže da mu ne smeta jer se moj bivši uopšte ne zove tako. Ponekad mi kaže da uopšte ne moram da skidam tetovažu i da ćemo ćerki dati ime Simona. Maštamo o tome da postanemo roditelji. Oboje želimo da se što pre venčamo i dobijemo decu. On je iz korena promenio moj život i obožavam način na koji me voli i kakav je kao osoba - zaključila je Milica Dabović.

Foto: Telegraf, Instagram/milicamrvica, Foto: Telegraf, Instagram/milicamrvica,

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    27. mart 2017 | 23:30

    Ženo to ti je bio frajer,verenik,čini mi se!Koliko si samo ispljuvala sebe.Dosadna si i kontradiktorna.

  • Tatu na maljavim

    27. mart 2017 | 23:32

    Jadna ti majka...posvetila tettovazu decku,eeeejjj..pa zar svakom sa kojim si bila,treba to da uradis...iovako si se unakazila sa tim tetovazama

  • Maja

    28. mart 2017 | 00:05

    Jao bas te dugo nije bilo, svi smo brinuli..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA